1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. ESMASPÄEVITI I Treeni oma näolihaseid näojooga e-grupitunnis!
ESMASPÄEVITI I Treeni oma näolihaseid näojooga e-grupitunnis!

ESMASPÄEVITI I Treeni oma näolihaseid näojooga e-grupitunnis!

MaiWistiku looja, joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik korraldab esmaspäeviti näojooga e-grupitunde. Näojooga regulaarne praktiseerimine aitab vananemise vastu, parandab naha struktuuri, kvaliteeti ja hoiab ära selle lõtvumise. Näolihased ei erine üldse ülejäänud kere lihastest.

Näojooga regulaarne praktiseerimine aitab vananemise vastu, parandab naha struktuuri, kvaliteeti ja hoiab ära selle lõtvumise.

Kasuta oma näolihaseid!

Mai-Liis selgitab, et näos on üle 50 erineva lihase, millest kõiki igapäevaselt ei kasutata. Lihaste passiivsus muudab naha lõdvaks ja toob kaasa enneaegse vananemise. Kuna näo vananemine on osaliselt tingitud lihaste toonuse kadumisest, siis võib näojooga rutiinile pühendumisel muuta kogu nägu tugevamaks ja nooruslikumaks. Ta lisab, et näojoogaks pole keegi liiga noor või vana.

Näojoogaks pole keegi liiga noor või vana.

Kuidas e-tund toimib?

Treener saadab hiljemalt 15min enne trenni registreerinute e-mailidele lingi, kus hakkab trenn ja ootab osalejaid Zoom-keskkonnas.

Trenni saab järele vaadata terve nädal ehk saad kodus iseseisvalt enda rutiini juurutada ning 1 kord nädalas treeneriga koos võtted üle vaadata või hoopis endale sobival ajal treeningut kodus sooritada.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews