1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. JUBA HOMME I Kuula tasuta Facebookis live’is, millised on ohud meie toidulaual ja kuidas neid vältida
JUBA HOMME I Kuula tasuta Facebookis live’is, millised on ohud meie toidulaual ja kuidas neid vältida

JUBA HOMME I Kuula tasuta Facebookis live’is, millised on ohud meie toidulaual ja kuidas neid vältida

Terviseterapeut Triin Tersmaa ja MaiWistiku looja, joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik korraldavad kolmapäeval, 26. jaanuaril MaiWistiku Facebooki lehel live’i teemal: ökoeluviis – ohud meie toidulaual.

 

Foto: Shutterstock.com

Teemad, millel vesteldakse

Vaatame üle mürgid meie toidulaual, kosmeetikas, kodukeemias, riietes, elamises ja mujal. Teeme seda suisa kolmes eraldi Facebooki otsevestluses. Esimene osa keskendub meie toidulauale ja seal pesitsevatele ohtudele,” tutvustavad nad.

  • Kas nn puhas toit ja loodust hoidev eluviis on tähtsad hea tervise säilitamise jaoks?
  • Kas ütlus, et natuke mürki siit-sealt on normaalne ja peab paika?
  • Kas üldse on veel võimalik saada puhast toitu?

Vaadatakse ka üle, mis on tagamaad tervise hoidmisel ja kuidas ise ohtudest teadlik olla. Triin ja Mai-Liis selgitavad, et inimene on tervik ja me suudame end ise tervendada, kui vaid on püsivust ja piisavalt teadmiseid.

Foto: Shutterstock.com

Kes on Triin Terasmaa ja Mai-Liis Kivistik?

Triin Terasmaa on terviseterapeut, kelle kirg on tervist toetav eluviis. Ta omab sotsiaaltöö alast kõrgharidust ning toitumisterapeudi ja funktisonaalse toitumise nõustaja diplomit. Varasemalt omab 3 aastast töökogemust toitumisterapudina ning on ennast täiendanud erinevate, nii füüsilist- kui vaimset tervist toetavatel aladel. Hetkel töötab Pharma Nordis koolitajana ning lisaks terviseterapeudina.

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi MaiWistiku looja, loodusterapeut, joogaõpetaja ja tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sinu sära ja enesekindlus tuleb sellest, mis sa sööd ja kuidas oma keha eest hoolitsed.

Tema teadmiseid pärinevad aastate pikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi, võistlustantsu, radadel ning süvenes tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija ja läbinud erinevaid tervise ja vaimsuse koolitusi alates 2013 ning lõpetanud nende seas ka Herbaticumi.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews