1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Anname hoogu! Inspiratsioonifestival aitab elukvaliteedile anda turbokiirenduse
Anname hoogu! Inspiratsioonifestival aitab elukvaliteedile anda turbokiirenduse

Anname hoogu! Inspiratsioonifestival aitab elukvaliteedile anda turbokiirenduse

22. juulil toimub Tartu seikluspargis Inspiratsioonifestival. Korraldaja Merit Raju kirjeldab, et tegu on läbimõeldud, aga sundimatu vabaõhukonverentsiga, kus on meelelahutust, liikumispauside sünergiat ja elurõõmu. Et koguda inspiratsiooni oma elukvaliteedi turbokiirenduseks ja kanda endas meelerahu, enesekindluse ja elevuse kokteili. Kahel laval esineb kokku peaaegu 30 esinejat, lisaks toimub ka lasteprogramm ja turg.

Inspiratsioonifestival on läbimõeldud, aga sundimatu vabaõhukonverents, kus on meelelahutust, liikumispauside sünergiat ja elurõõmu.

12 põhjust, miks Inspiratsioonifestivalile hoogu anda:

  • Saad toetada alkoholivaba ja üdini heasoovliku festivali toimumist, et maailmas ja igaühes oleks rohkem headust, rahu ja teadlikkust.
  • Saad osaleda festivalil, mis tuleb väga hubane, keset loodust (peaaegu Tartu kesklinnas) ja mitte üle rahvastatud.
  • Saad endale valida sobiva Hooandja paketi korraldaja poolt ja seda olenemata sellest, kas sul on võimalik kohale tulla või mitte, sest korraldaja pakub salvestusi ka eelmisest ja tulevast festivalist või korraldaja personaalset workshop’i.
  • Kohale tulles, on sul valikus päevapilet ühele, kahele või perele või siis ainult õhtune programm.
  • Saad osa enam kui 20 esinejast, nende hulgas Valdur Mikita, Johann ja Rachel Urb, Rain Tunger, Timo Porval, Madis Meister jt. Lastele on oma ala ja programm.
  • Saad kogeda, mida pakub naerutöötuba, enese raputamine või sügava rahu jooga.
  • Saad osa hinnalistest etteastetest ja elamustest nagu Peep Vainu rännak, mille tavaline hind ainuüksi selle kogemuse eest on 100€. Liina Pulgese ja Kati Torimi standup’ist, mis on muidu müügis eraldi pileti eest ja välja müüdud. Tauri Vahesaare esinemisest, mida saab tavaliselt näha vaid kinnistel üritustel.
  • Saad osa erilistest üllatusesinemistest, mida serveeritakse vahepaladena.
  • Sul on võimalus öösel puhata Denis Vinogradovi tervendavate helide saatel.
  • Saad kogeda, mida tähendab festival kui rännak algusest lõpuni läbi komponeerituna nagu lavastus – ainult et päris. Astud sellesse rohevärvilisse maailma, mille sulle loodusesse oleme kujundanud. Õhtul lahkud inspiratsioon igasse rakku salvestunud.
  • Saad tunda, et korraldajad panevad sündmusesse palju armastust ja kombineerivad selle õnnestumisse kõik oma senised kogemused.
  • Kaaskorraldajal Tauril on plaani võtnud teha kohapeal ära maailmarekord, nii et sellestki saad osa!

Sündmuse korraldajad on Merit Raju ja Tauri Vahesaar. Merit on korraldanud jooga- ja enesearengufestivale, kirjutab raamatuid ja teeb erinevaid kursusi. Tauri on 10 aastat veetnud slackline’il trikke tehes, jõudes isegi maailmameistri tasemeni, jalutanud Tallinna raekoja platsi kohal ja lavastanud õhuakrobaatilisi etendusi. Merit lisab, et tiimis on veel olulisi inimesi, kes on kirglikud eneseväärtustajad ja kelle jaoks eneseareng ja terviklik heaolu on elustiil.

Inspiratsioonifestivali toimumise kuupäev 22. juuli on ühtlasi ka Meriti sünnipäev. Tegu on päevaga, mida korraldaja enda sõnul tavaliselt ei tähista, kuid nüüd on sellesse päeva kindlasti laetud väga palju erilist energiat, mida saab igaüks tulla kohapeale allal aadima.

Head Uudised GoodNews