1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Veet Mano energialaager Jõulumäel päästab sisemise väe valla
Veet Mano energialaager Jõulumäel päästab sisemise väe valla

Veet Mano energialaager Jõulumäel päästab sisemise väe valla

veet-mano4Veet Mano on jõulukuul taas Eestis ja 16.-18. detsembrini ehk reedest pühapäevani, toimub tema 3-päevane energialaager Jõulumäe Tervisespordikeskuses, metsavaikuses ja mäeküngaste vahel.

Veet Mano on tuntud oma võimsa energia poolest, mida mitmed inimesed on tema laagrites kogenud. Viimases Eestis toimunud laagris osales üks naisterahvas, kes lendas Eestisse Las Vegasest, et osaleda Veet Mano laagris.

Veet Mano aitab inimestel vabaneda blokeeringutest, mis takistavad energial voolata. Tema õpetused on alati väga praktilised; tehnikad, mida inimesed saavad iseseisvalt jätkata, et mitte lasta kurnatusel ja sellega seonduval stressil saada oma elu osaks.

Laagris toimuvad ka erinevaid Osho meditatsioonid. Seal tegeletakse intensiivselt psühholoogiliste, emotsionaalsete ja tervist puudutavate probleemidega; puhastatakse ennast mineviku negatiivsetest mõjudest ning kujundatakse tulevikku, suurendades sisemist rahulolu ning tasakaaluseisundit.

Põhjusteks, miks on oma energiaga hea töötada, on see, et nii saab vabaneda negatiivsetest emotsioonidest, mis takistavad elada olevikus, vabaneda blokeeringutest, mis põhjustavad stressi ja kurnatust, leida uuesti üles oma jõud ja elurõõm, et need jääksid sinuga igal hetkel, kujundada oma tulevikku, suurendada sisemist rahulolu ning tasakaaluseisundit, parandada füüsilist tervist ja tunda emotsionaalset vabadust. Probleemid võivad laheneda kiiremini, kui me arvata oskame.

Tegu on selle aasta viimase laagriga!

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews