1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Teresa Mängeli sisetunde lugemise kursus avab varjatud väed
Teresa Mängeli sisetunde lugemise kursus avab varjatud väed

Teresa Mängeli sisetunde lugemise kursus avab varjatud väed

teresa-mangel2Teisipäeval, 27. septembril toimub Taevas ja Maa keskuses kiirkursus “Sisetunde lugemine”, mille viib läbi Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemias doktori kraadi omandanud parapsühholoog ja vaimse arengu nõustaja Teresa Mängel, kel on koolitamiseks spetsiaalsed täiendväljaõpped ja pühitsused Akadeemia õppejõudude poolt.

“Tegelikult me ei õpi midagi uut, vaid äratame ellu meie sisemise väe ja teadmised. Tuletame meelde kuidas ennast armastada, usaldada ja enda sees olevat väge oma kvaliteetse elu saavutamiseks parimal moel kasutada,” selgitab kursuse läbiviija.

Kursused toimuvad kolmes astmes, üks aste kestab ühe päeva kell 10-16, kuid minna võib ka kauem. Alustama peab alati esimesest astmest.

Teemadeks on: tajumise ja tunnetamise erinevad võimalused; neli enesearengu teed; eksimiste põhjused tunnetamistes; kolm tahku, hing, keha, vaim; emotsioonide kontrollimine; peenkehade asetus ja funktsioonid; erinevad meetodid informatsiooni saamiseks; Zeneri kaardid ja harjutus käbinäärme aktiveerimiseks; täiendavad harjutused ja meditatsioonid nägemiseks ja tunnetamiseks; kaitseingel ja temaga suhtlemise võimalused; energiakeskuste puhastamine ja veel teisigi teemasid.

Esimese astme kursused toimuvad veel ka 8. ja 19. oktoobril, sellele järgnevad teise astme kursused.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews