1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. TEADLIKU MEHE TEEKOND! Meeste väering kutsub reetmise üle arutlema
TEADLIKU MEHE TEEKOND! Meeste väering kutsub reetmise üle arutlema

TEADLIKU MEHE TEEKOND! Meeste väering kutsub reetmise üle arutlema

Raivo JuhansonNeljapäeval, 7. detsembril kell 19-21 toimub Tallinna Taiji Klubis meeste väering “Teadliku Mehe teekond”, mille seekordseks teemaks on reetmine. Meeste väeringi hoiab ettevõtja, jooga ja meditatsioonide praktiseerija ning õpetaja ja enesearengu nõustaja Raivo Juhanson.

Reeta tähendab lakata olemast kellelegi või millelegi ustav, kedagi maha jätta või kedagi ära või üles anda. Kui on murtud truudust, kui usaldust on ära kasutatud, siis see põhjustab kannatusi inimesele, keda on reedetud.

Meeste väering kutsub mehi põnevale teekonnale, kus kohtuda iseenda sügavama olemusega, oma ürgse väe ja teadliku mehega. Väering on mõnus koosviibimine, kus mehed arutavad ringis ja otsivad üheskoos vastuseid küsimustele: kes me oleme, miks me siin oleme ja kas peale füüsilise olemasolu on olemas veel midagi, mida võimalik kogeda. See on koht, kus mees saab olla tema ise ning seda toetavas ja hoidvas seltskonnas. Meheks kasvamine toimub teiste meestega koos olles.

Osaleda soovijatel palutakse saata kinnitus teadlikmees@gmail.com või panna FB-s “Osalen”. Kohtade arv on piiratud! Taiji klubi aadress on Pärnu mnt. 102, E-korpus, II korrus.

Lisainfot saab SIIT!
Tasakaal: 15 eurot (sularahas kohapeal).

Head Uudised GoodNews