1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kolmandal suurseminaril “Teekond sügava suhteni” esineb telelegend Vahur Kersna
Kolmandal suurseminaril “Teekond sügava suhteni” esineb telelegend Vahur Kersna

Kolmandal suurseminaril “Teekond sügava suhteni” esineb telelegend Vahur Kersna

21. oktoobril toimub Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku Vaba Laval järjekordne suurseminar, kus kõnelevad telelegend Vahur Kersna, naudingute koolitaja Epp Kärsin ning kirjanik Jesper Parve koos elukaaslase disainer Mari Ojasaarega.

Sel korral on seminari teema „Teekond sügava suhteni“. Milline on aus, armastav, sügav ja teadlik suhe? Millised on inimeste erinevad teekonnad ja õppetunnid suhete mitmekihilises maailmas? Sellest ja paljust muust kõnelevad lisaks teistele esinejatele paarisuhte nautlejad Marika ja Mario Pruul ning 20 aastat paarina ennast ja teineteist sügavuti armastanud Raigo ja Eve Elizabeth Kaljus.

“Suurseminarile „Teekond sügava suhteni“ on esinema kutsutud vaid need mehed ja naised, kes julgevad olla avatud, autentsed ja ausad iseenda tõdedega, mis on saavutatud läbi isiklikult kogetud rõõmude ja valude. Me ei õpeta, me jagame kogemusi. Soovime aidata kaasa hingeliselt sügavama teekonna leidmisele nii inimesena kui suhtes, ning seda läbi väärikate kogemuste kuulamise. Õnnelik suhe algab õnneliku suhte loomisest iseendaga“ ütleb Raivo Juhanson.

Seminar on järg eelmise aasta sügisel toimunud üliedukale meestele suunatud avalikule arutelule „Vaba Mehe tee“ ning selle aasta kevadel naistele suunatud suurseminarile „Mehe sügavam tõde“, mis puudutas sadade naiste hingesid. Seminaridel on kõnelenud Dave Benton, Alar Ojastu, Kaido Pajumaa, Rain Tunger, Ville Jehe, Urmas Sõõrumaa, Peep Vain ja teised. Seminari kodulehel räägib ka Hannes Võrno.

Suurseminari korraldavad enesearengunõustaja Raivo Juhanson ja kehaterapeut Tiit Trofimov.

Rohkem infot leiab Facebookist

Head Uudised GoodNews