1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Albert Stepanjan: ravimisega tegeleb meditsiin, mina aitan inimest ja kasvatan tema usku endasse
Albert Stepanjan: ravimisega tegeleb meditsiin, mina aitan inimest ja kasvatan tema usku endasse

Albert Stepanjan: ravimisega tegeleb meditsiin, mina aitan inimest ja kasvatan tema usku endasse

„Ravimisega tegeleb meditsiin, mina aitan inimest ja kasvatan tema usku endasse. Aitan neil käivitada enesetervenduse mehhanismi, sest ega meditsiin ei ole neid haigusega õnnistanud – nad ise on ennast haigeks teinud. Kes vale elustiiliga, kes stressiga,“ räägib aseri päritolu tervendaja Albert de Stepanjan.

Stepanjan nendib, et tema poole pöördutakse peaasjalikult närvisüsteemiga seotud haigustega, aga ka alkoholi- ja nikotiiniprobleemide ning seljavaludega. „Riiklik meditsiin ei tegele alkoholi- ja nikotiiniprobleemiga. See polevat haigus, vaid harjumus,“ põhjendab Stepanjan.

Siiski toonitab ta, et inimene ei tohiks loota vaid spetsialisti peale. „Hippokrates on öelnud, et meid on kolm – mina, teie ja teie haigus. Kui olete minu poolel, saame kahekesi paremini hakkama ja võidame. Psühhosomaatiliste probleemide puhul aitab spetsialist 50% ulatuses, patsient ise aga ülejäänud 50%. Ainult sellisel juhul võib loota 100%-st tulemust. Spetsialisti tuleb uskuda, ülejäänu eest hoolitseb inimese organism,“ jutustab Stepanjan.

Ravitseja teeb nii individuaalseid kui ka massidele mõeldud seansse. „Suurtes saalides esinen Hüpnoositeatriga, aga tervise paranemist seal ei garanteeri. Igaüks ei kuula loengut tähelepanelikult. Ainult individuaalsel vastuvõtul saab leida võtme inimese avamiseks ja saavutada hea tulemus,“ leiab spetsialist.

Viimasel ajal on tekkinud tõeliselt palju ravitsejaid ja tervendajaid – Stepanjani see ei morjenda. Tema nimetab oma konkurente hoopis kolleegideks. „Mul on doktorikraad filosoofias psühholoogia ja hüpnoteraapia erialal. Tegin ettekande hüpnoosi kasulikkusest ÜRO peakorteris teadlaste ülemaailmsel kongressil. 2015. aastal kutsuti mind gala-õhtusöögile Lordide Palatisse Londonis, kutse saatis baroness Karoliina Koks. Seal demonstreerisin mentaalmaagiat ehk mentalismi. 2016. aastal autasustati mind ordeniga panuse eest Hispaania rahva tervisesse ning autasu andis üle Hispaania prints Enrice de Burbon. Mis konkurentidest saab juttu olla?“ loetleb Stepanjan.

Kust pärinevad Albert Stepanjani võimed?

Kõik sai alguse lapsepõlvest. Poisikesena karjääris ujudes oleks ta peaaegu uppunud ning mõttes jättis juba hüvasti vanemate ja sõpradega. Mingi salapärane jõud tõukas ta aga karjääri põhjast üles ja ta päästeti. See unustamatu elamus oli kui uuestisünd. Teadlaste poolt on tõestatud, et taolise õnnetuste üle elanul ja justkui teist korda sündinul on üliinimlikud võimed.

Ka Stepanjani mõlemad vanavanaemad tegelesid inimeste tervendamisega ja olid selgeltnägijavõimetega. Üks neist oli Bakuus väga tunnustatud selgeltnägija.

Infot Albert de Stepanjani vastuvõttude kohta saab kodulehelt www.stepanjan.com. Vastuvõtule registreerida saab aga ainult telefonil 508 8237 iga päev ajavahemikus 9 kuni 19.

Head Uudised GoodNews