1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VÕTA AEGA ENDALE I Keila-Joal toimub mänguline sisemise tarkuse suvelaager
VÕTA AEGA ENDALE I Keila-Joal toimub mänguline sisemise tarkuse suvelaager

VÕTA AEGA ENDALE I Keila-Joal toimub mänguline sisemise tarkuse suvelaager

20. juuli kuni 22. juuli toimub Keila-Joal mänguline sisemise tarkuse suvelaager, kus kolme suvepäeva jooksul saad teada nii mõndagi iseendast ja sind ümbritsevast – oma keha, meele, peresüsteemi, looduse rütmide, taimede ja inimhinge saladuste ning toimemehhanismide kohta.

Ingrid Joya Tsirel ja Indres Viirsaar. Foto: Karen Härms

Soovid olla julgem, enesekindlam ja elada teadlikumat elu?

Laager ongi ellu kutsutud kõigi nende jaoks, kes soovivad olla pisut julgemad, enesekindlamad ja endast teadlikumad, saada põnevaid kogemusi ja tunda, et nad on hoitud.

Enesearengu terapeut ja inspiratsioonikoolitaja Ingrid Joya Tsirel viib laagris läbi põnevaid harjutusi endast, unistustest, sihtidest ja ressurssidest teadlikumaks saamiseks. Lisaks jagab Joya põnevaid saladusi inimestest, loodusest ja taimedest ning viib loodusesse ja hingesoppidesse matkama.

Konstellöör ning suhte – ja paariterapeut Indres Viirsaar viib läbi grupikonstellatsiooni, kus igaüks saab oma suguvõsa mustreid tervendada ja võtta vastu esivanemate eluenergia ja väe.

Teadliku seksuaalsuse terapeut ja koolitaja Elo Viirmann räägib teadlikust seksuaalsusest ja viib läbi meditatsiooni ning praktilisi seksuaalenergiaid aktiveerivaid harjutusi. Kõigele lisaks kostitab ta ka imelise muusika ja lauluhäälega.

Head Uudised GoodNews