1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Johann Urb: oma partneriga tuleb suhelda ja rääkida nii, et midagi ei pea tagasi hoidma
VIDEO I Johann Urb: oma partneriga tuleb suhelda ja rääkida nii, et midagi ei pea tagasi hoidma

VIDEO I Johann Urb: oma partneriga tuleb suhelda ja rääkida nii, et midagi ei pea tagasi hoidma

Enesearenguterapeut Tiit Trofimovi sõnul on äge, kuidas elu kannab ja viib kokku inspireerivate inimestega. Seega on mehel hea meel teada anda, et 4. septembril on Adila heaolu- ja puhkekeskuses tulemas inspireeriv päev koos oma ala parima inspireerija Johann Urbi, viimase abikaasa Rachel Pringle Urbi ja tema endaga. Päeva jooksul annab kolmik edasi toimivaid praktikaid, et osalejatel oleks võimalus tulla iseendaga paremasse ühendusse ja tunda ennast oma kehas mõnusalt.

„Johann ja Rachel on käinud juba pikalt enesearengu teed ja on teinud iseendaga väga sügavat ning järjepidavat tööd. Täna on nad jõudnud paarina väga ilusasse ja harmoonilisse suhtesse, kus mees on mees ja naine saab olla naine, kuid samas ei ole kumbki neis kaotanud ära iseennast. Minul isiklikult on väga hea meel ja suur au olla nendega koos praktikaid jagamas ja koostööd tegemas ning soovitan kõigile seda võimast energiat tulla kogema nii paaridena, kui ka individuaalselt. Soovitan kõigile seda võimast energiat tulla kogema nii paaridena, kui ka individuaalselt,“ sõnab Tiit.

Täna on nad jõudnud paarina väga ilusasse ja harmoonilisse suhtesse, kus mees on mees ja naine saab olla naine, kuid samas ei ole kumbki neis kaotanud ära iseennast.

Teineteisega tuleb suhelda ja rääkida nii, et midagi ei pea tagasi hoidma

Johanni ja tema abikaasa Racheli suhe on põhinenud alati spirituaalsusel. Neil mõlemil oli kokku saades oma praktika juba olemas ja aastate jooksul on nad seda koos loonud ja arendanud. Üks asi, mida paar teistele õpetab ja mis ka nende endi jaoks väga tähtis on, on see, kuidas teineteisega suhelda ja rääkida nii, et ei pea midagi tagasi hoidma. Isegi kui on raske või ebameeldiv, siis tuleb omavahel suhelda. See muudab paari omavahel lähedasemaks. „Oleme Racheliga alati teadnud, et kõik asjad mis juhtuvad, juhtuvad meie jaoks ja saame neid kasutada enese arendamiseks. Kui kõik oleks kogu aeg hea, siis meil ju polekski arusaama sellest, mis see hea tegelikult on. Kui aga oskame muuta lugu, mida iseendale räägime, siis muutub kogu maailm. Kõik käib seespoolt välja,“ sõnab Johann.

Ta lisab, et iseendas keskmesse tulemiseks on oluline ära õppida hingamine. „Püramiidhingamine ja loomise meditatsioon on väga olulised. See on see, mida õpetame, et kuidas sa saad teha alkeemiat… Kui kõik energia on siin meie jaoks, siis kuidas ma võtan selle ja teen selle vana ja võibolla negatiivse energiaga midagi täiesti uut ja muudan selle positiivseks? See käibki nii, et sa hingad, lased oma hääle ja keha vabaks ja väljendad ennast tagasi hoidmata,“ selgitab Johann.

Tõe rääkimine on üks vabastavamaid ja virgutavamaid tundeid

Rachel konsulteerib ka paljude paaridega ning koos abikaasa Johann Urbiga õpetavad nad, kuidas tulla iseendaga paremasse ühendusse. Ta sõnab, et paljudel paaridel on peamised küsimused ja murekohad üsna sarnased. Kui inimesed uude suhtesse astuvad, on alguses kõik põnev, aga see uus on vaid teatud aja. „Midagi, mida ma sageli näen, on see, et ärge laske oma lähedusel takistada teid intiimsusest. Kui teile meeldib keegi ja talle meeldid sina, siis oleme väga elevil, sest meeldime üksteisele, aga selle käigus kaotame tõe, sest me ei taha seda untsu ajada ega tekitada draamat. Ja tõesti… On vaja enese täielikku väljendamist ja õppida kuidas seda teadlikult teha. Ehk kuidas väljendada ennast süüdistamata, häbi või süütundeta, võttes vastutuse oma vaatenurkade eest,“ sõnab ta ja lisab, et kõik saab alati suhtlemisest ja tundest, et sa ei tohi ennast väljendada. Sedasi aga muututakse aja jooksul aina kinnisemaks. „Kui me pidevalt tõtt räägime, on see üks vabastavamaid ja virgutavamaid tundeid. See elavus, mida otsime, võib tulla välja ka pikaealistes ja jätkusuutlikes suhetes kui väljendame ja vabastame endid tõega,“ räägib ta.

Rachel sõnab, et inimestel on aga üksteisega kohtudes raskusi esimesest hetkest alates enesele truuks jääda, sest ühiskond surub meile peale midagi muud. „Tagasi tulles meie ühiskonna juurde siis… Mida on ehk mitte seksikaks peetud ja mida ümber kujundame, on see, et mida tegelikult tahame, on haavatavus ja tõde. Kui saame ennast väljendada, teadliku suhtlemise ja vastutustundega, on see lõputult põnev, kuid me kardame paljastada, kes me tegelikult oleme. Sest kui me seda teeme, võib-olla me ei meeldigi teistele. Kuid tõeline teadlikkus on see, et me kõik paraneme. Keegi meist pole ühiskonna standardite järgi täiuslik. Nii et kui tegelikult alustaksime algusest, siis see on see, kes ma olen, ja see on see, kelleks me soovime saada. Sellisel juhul saame tegelikult koos kasvada ja see on tõesti huvitav ja hämmastav teekond,“ lausub ta.

Kolm nõuannet Racheli poolt paaridele püsimaks ühenduses ja armastatuna:

  • Leida oma vaimne praktika. Leia iga päev midagi, mida saad ühendada oma hinge ja südamega ning jumalikkusega.
  • Õppida andestama ja vabandama, sest me kõik teeme vigu. Viha pidamine on lihtsalt ühenduse katkemine.
  • Najatu armastusele. Lihtne on valule najatuda, aga õpi najatuma armastusele.

Ka Johann jagab kolme soovitust paaridele, mida võiks suhtes praktiseerida:

  • Püramiidhingamist ja loomise meditatsiooni.
  • Tänulikkuse harjutust ehk ütled oma partnerile või lihtsalt iseendale, kui tänulik sa oled ja samal ajal tunned neid tundeid, kehastad seda kõike ja muudad oma vibratsiooni positiivseks.
  • Enese väljendamine ehk teadlikult väljendame ennast ja jagame oma mõtteid nii, et sa ei pea mingit osa ennast varjama.

Ürituse osaluspanus on 160 eurot, mis sisaldab päeva koos töötubadega, lõunasööki ja sauna. Rohkem infot leiad sündmuse kohta Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews