Avaleht Sündmused PÜHAPÄEVAL ÜHENDUSES HIGH ON LIFE FESTIVAL I Ma Deva Veena: tasub võtta aega iseenda jaoks ja luua taas ühendus enda ja teistega
PÜHAPÄEVAL ÜHENDUSES HIGH ON LIFE FESTIVAL I Ma Deva Veena: tasub võtta aega iseenda jaoks ja luua taas ühendus enda ja teistega

PÜHAPÄEVAL ÜHENDUSES HIGH ON LIFE FESTIVAL I Ma Deva Veena: tasub võtta aega iseenda jaoks ja luua taas ühendus enda ja teistega

Sel nädalavahetusel toimuval Ühenduses High on Life festivalil astub teiste seas üles ka tantrika ja magistrikraadiga ärijuht Ma Deva Veena. “Paljude toredate õpetajate hulgas on minu häid sõpru ja tuttavaid, aga ka neid inimesi, kellega kohtumist olen ma väga pikalt oodanud, nüüd on mul see võimalus ja sinul on ka,” räägib ta.

Veena räägib, et viimased pooleist aastat on olnud meie jaoks mõneti raske aeg, kindlasti väga erinev sellest, mida me oleme tavapäraselt kogenud, nüüd tasub võtta aega iseenda jaoks, luua taas ühendus enda ja teistega ning loodusega meie ümber kui algallikaga.

Veena on olnud ettevõtja ning alates 2010. aastast õpib ja tegeleb aktiivselt vaimsete praktikatega. Tema õpetajate seas on teiste hulgas Somananda ja Ma Ananda Sarita, kelle juhendamisel lõpetas ta enam kui 500 tunnise praktilise koolituse paaridele “Soul Mate”. Lisaks on Veena Reiki meister (Mercar, Olga Potjomkina), tantramassaaži terapeut (Somananda), Tachyon healer (Pain treatment and pain Body Release), Colour Light Therapy praktiseerija (põhineb Peter Mandel meetodil Colorpuncture ning edasi arendatud Ma Ananda Sarita poolt). 2018. aastal sai Osho sannyas, siit ka tema sannyas nimi – Ma Deva Veena. Tema pühitsuse sellele teele viis läbi Ma Ananda Sarita Dharamashala’s Osho Nisarga keskuses, just nii nagu seda Osho omal ajal alustas.

Foto: Shutterstock.com

Veena töötuba toimub pühapäeval

Veena viib festivalil pühapäeval läbi töötuba “Avame keha ekstaasile – massaaž paaridele”.