1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Tunned, et vajad oma ellu kergust ja vabadust? Kolmapäeval toimub Vocal freedom ühine kooslaulmine
Tunned, et vajad oma ellu kergust ja vabadust? Kolmapäeval toimub Vocal freedom ühine kooslaulmine

Tunned, et vajad oma ellu kergust ja vabadust? Kolmapäeval toimub Vocal freedom ühine kooslaulmine

7. septembril on tulemas TAO keskuses Vocal freedom ühine kooslaulmine koos maailmakuulsa hääleterapeudi Uria Tsuriga. Korraldaja Tiit Trofimov sõnab, et see on üks erakordselt äge ja vabastav sündmus, mis avab südame, tekitab hinge suure vabaduse tunde ja toob kokku inimesed, kelle jaoks on siirus, kergus, vabadus, armastus ja rõõm elus olulised asjad. „Tunne on selline, et selle üritusega teeme ajalugu ja saame kokku vägeva pundi inimesi ja näitame kogu maailmale, et Eesti rahvas on üks vägev rahvas ja meile on meie vabadus väga oluline,“ ütleb Tiit.

TAO keskuses toimub Vocal freedom ühine kooslaulmine koos maailmakuulsa hääleterapeudi Uria Tsuriga.

Foto: Shutterstock.com

Maailmakuulus hääleterapeut tuleb Eestisse

Trofimov selgitab, et tutvus Uria Tsuriga Mehhikos ning käis tema hääle vabastamise töötuba kogemas ka Berliinis. Sellised mehed on maailmas nii nõutud, et esimene vaba aeg oli tal alles 2023. aasta aprillis, kuid juhuse tahtel jäi tal ära Amsterdami minemine ning tekkis võimalus see asendada Tallinna töötoaga.

„Seega soovin teada anda kõigile, kes tahavad tulla kogema enda hääle vabastamist ja läbi selle tervendada ennast ning enda allasurutuid emotsioone, siis minu soovitus on, et hüpake sajaga sisse, sest selle mehe energia ja võime inimesi avada on lihtsalt fenomenaalne,“ soovitab Tiit.

Foto: Erakogu

Kuna Vocal freedomi kolme päevane töötuba sai välja müüdud ühe päevaga ning paljud, kes soovisid osaleda, sellesse töötuppa enam ei mahtunud, otsustas Tiit pakkuda rõõmu kõigile, kes seda soovivad ning korraldab 7. septembril Vocal freedomi ühise kooslaulmise.

Sa oled ainulaadne, sul on aeg särada!

Uria Tsuri kirjeldatakse kui visionääri, sündmuste korraldajat, laulja-laulukirjutajat, õpetajat, venda, isa, armastajat ja unistajat. Ta on The Sacred Journey festivali korraldaja, Oroti bändi laulja, School For Singing Circle Leaders kooli looja. Tema korraldatud sündmuste eesmärk on sama – avada südameid, avardada teadvust ning tuletada meelde, et me kõik kuulume ühtsesse kogukonda.

Uria Tsur ütleb, et see sündmus on mõeldud kõigile. „Meie hääled on instrumendid, mille oleme saanud, et kanaldada elu sellisena nagu see on ning et jagada oma inimkogemuse ainulaadseid mustreid,“ ütleb ta. „Sa oled ainulaadne! Sul on aeg särada!“

Lihtsad praktikad, mis aitavad keha ja südant avada

Tiit ise soovitab võimaluse korral Uria Tsur`i töötuba kindlasti proovida ja seda eriti neil, kes tegelevad inimestega, viivad läbi väelaule või hääle töötubasid. „Lihtsalt vau, mida üks mees enda kohalolu, siiruse ja avatud südamega teha suudab. Me arvame, et me hääl on avatud, me arvame, et me süda on lahti, me arvame, et meis pole allasurutud häbi ja teisi tundeid, aga seda näitas nii tugevalt just see hääle avamise töötuba, kuidas läbi lihtsate ja toimivate praktikate avada oma keha ja südant veelgi sügavamale tasandile. Millised emotsionaalsed ja kehalised protsessid käivitusid ja vabanesid. Oleks rohkem selliseid isetuid ja puhtaid hingi maailmas,“ kirjeldab ta Uria Tsur’i töötuba.

Niisiis ootab Tiit kõiki huvitatuid ühinema sündmusega ja jagama ägedat koosloomist ka edasi. „Tänan juba ette kõiki armsaid hingi ja näeme juba peagi!“

  • Pileti saad osta kohapeal sularahas 35 euro eest ja võta ka kindlasti sõber kaasa, kellel hetkel kergust eriti vaja on.
  • Rohkem infot leiad töötoa kohta sündmuse Facebooki lehelt.
Head Uudised GoodNews