1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Treener ja joogaõpetaja korraldavad Sansibaril treening- ja puhkelaagri
Treener ja joogaõpetaja korraldavad Sansibaril treening- ja puhkelaagri

Treener ja joogaõpetaja korraldavad Sansibaril treening- ja puhkelaagri

Personaaltreener Janika Koch-Mäe ja joogaõpetaja Silja Siller korraldavad 20.-27. novembril Sansibaril treening- ja puhkelaagri. Tehakse jõu- ja vastupidavus treeningut, joogat ja räägitakse vaimsest ning füüsilisest heaolust. „Õpime oma keha kuulama, iseend hoidma ja hindama, laseme päikeseenergial end paitada ning naudime head sööki ja seltskonda,“ kirjeldavad korraldajad Facebookis.

Silja Siller. Foto: Jana Laigo

Nad lisavad, et eemal tavapärastest toimetustest ning segavatest faktoritest on kergem märgata seda, mis oluline. Ja paradiisi toetavas keskkonnas on võimalik luua endale harjumuste kogum, mis toetab ka edaspidi argipäevaste toimetuste kõrvalt.

Eemal tavapärastest toimetustest ning segavatest faktoritest on kergem märgata seda, mis oluline.

Janika Koch-Mäe. Foto: Jana Loigo

„Treening ja puhkelaagris on piisavalt toimetamist, avastamist ja arengut, kuid samas ka piisavalt palju ruumi puhkuse ja päevitamise, naeru ja puhkamise jaoks,“ kirjutavad korraldajad Facebookis.

Pakett sisaldab:

  • 7 ööd luksuslikus Zanziblue hotellis (üksinda või kahekesi toas)
  • 7x hommikusööki rikkalikus Rootsi lauas
  • 7x 3-käigulist õhtusööki hotelli oivalises restoranis
  • 6x jõu- ja vastupidavus treeningut rannas
  • 5 või 6x juhendatud joogapraktikat rannas
  • 2 organiseeritud väljasõitu, mis sisaldavad transporti, giidi ja lõunasööki
  • Transfeeri edasi tagasi hotelli ja lennujaama vahel
  • 2 või 3x erinevat töötuba ja loengut (Toitumine, vaimne heaolu, erinevad enesearengupraktikad ja -nipid)
  • Piiramatut basseini, mullivanni, rataste ja kajakkide kasutust.

Kes on Silja Siller?

Silja Siller on elurõõmusaadik, pikaajalise kogemusega joogaõpetaja, koolitaja ja coach, kes leiab igas hetkes ja inimeses midagi head ning kelle jaoks on elu nagu üks suur mäng. Nagu Silja ise ütleb, on heaolu tema jaoks suuresti nauding hetkest – oskus olla siin ja praegu ning armastuse ja mõistmisega seda mängu nautida. Tema suurim soov on jagada oma kogemusi ja oskuseid ning inspireerida inimesi enda ümber saavutama parimat versiooni iseendast.
Silja kiindumuseks on jooga, kui elukunst – rõõm hetkest ja nauding elust ning tema juhendatud praktikad on tõeline kombinatsioon jõust, kergusest, naljast ja tänulikkusest – iga tund on uus ja omanäoline, täis avastamislusti ning võimalusi.

Silja Siller. Foto: Jana Laigo

Kes on Janika Koch-Mäe?

Janika Koch-Mäe on pikaaegse kogemusega rühma- ja personaaltreener ning toitumisnõustaja, kelle missiooniks ja südameasjaks on aidata inimesi tervislikuma ja täisväärtuslikuma elu suunas. Olles täiendanud end erinevatel treeningu- ja toitumisalastel koolitustel nii Eestis kui mujal, omab Janika laiapõhjalisi teadmisi suutes leida lahendusi ka keerukamatel juhtumitel. Elukestva õppijana huvitab Janikat väga psühholoogia, eneseareng ja biohacking ning järgmise suurema eesmärgina on ees neurolingvistilise programmeerimise õpe. Treening- ja puhkelaagris juhendab Janika erinevaid lihasvastupidavustreeninguid ning nõustab toitumisteemadel.

Janika Koch-Mäe. Foto: Jana Loigo
Head Uudised GoodNews