1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Tallinnas toimub Oksana Borodjanskaja konstellatsiooniseminar
Tallinnas toimub Oksana Borodjanskaja konstellatsiooniseminar

Tallinnas toimub Oksana Borodjanskaja konstellatsiooniseminar

2. ja 3. novembril toimub Tallinnas meie piirkonna – Soome, Eesti, Baltimaad ja Peterburi ümbrus – ühe võimekama konstellööri Oksana Borodjanskaja (Peterburg) konstellatsiooniseminar. Oksana kosmiline lähenemine inimhinge saladustele on kunst omaette.

“Kallid sõbrad! 2. ja 3. novembril toimub lõpuks ometi minu kliendigrupp Tallinnas. Tänu minu õpilasele Teet Korstenile võime kohtuda ning ma jagan teiega rõõmuga oma uusi avastusi, uusi meetodeid, uusi lähenemisi – võiks isegi öelda: uusi paradigmasid – psühhoteraapias ja seda kõige erinevamatel teemadel.

Kui teil on teema, mis on seotud suhetega – tere tulemast! Teema, mis on seotud raha, materiaalse sissetuleku, finantsilise heaoluga, suhetega lastega, elu mõttega, määratletusega – võime kõiki neid küsimusi teatud uuel meetodil avada ning ravida.

Esimene ja ilmselt kõige olulisem kõigest uuest on see, et praegu ma ei tööta pelgalt suguvõsa energiate ning erinevate kehastuste tasandil. Me võime vaadelda olukorda, kus Looja poolt loodi teie monaad, teie hing, energeetilis-informatiivne struktuur. Ja tänu sellele näeme dünaamikaid, mis võivad kulgeda läbi kõikide kehastuste ning saavad mingil moel resoneeruda meie sugupuus ja ilmneda meie elus – neis olukordades, mis on.

Ja kui te olete juba paljutki ära teinud – käinud konstellatsioonidel, psühhoanalüütiku juures, läbinud aastaid kestnud psühhoteraapia – ning midagi on jäänud siiski kripeldama, teen ettepaneku vaadata just sinna. See on vaid üks asjadest, mida ma soovitan teha. Kaevudes olemuse enda, tema täieliku tuuma, absoluutse keskmeni; harutades lahti seda meie informatiivset osa, vabastades blokeeringust energiat, mis võib olla seal mingil moel seiskunud, hakkame siin ja praegu – selles elus, antud reaaluses, kus täna asume – uuel moel elama. Ja need olukorrad, mida mingilgi moel pole õnnestunud muuta, hakkavad lahtikooruma, avanema ning lõpuks hakkab teatud hetkel siin kõik toimuma nii, nagu teie hing tegelikult soovib.

Jagan oma kolleegidega rõõmuga neid avastusi, viin oma klientidega rõõmuga läbi psühhoteraapilisi protsesse. Mulle on praegu väga südamelähedane mõte, et tegelikult võime elada kerguse ning rõõmuga – mõttekalt, drive’i ja energiaga. Pikki-pikki aastatuhandeid kulges inimkonna areng läbi probleemide. See oleks justkui lepingu täitmine. Sünnihetkel me sõlmisime lepingu – lihtsalt võtsime kätte ning kirjutasime sellele alla. Tegelikult meilt seda keegi ei nõudnud.

Varasemalt oli sellel sügav mõte, sest ilma probleemide olemasoluta poleks olnud pinget ning inimene poleks arenenud. Ta oleks istunud tagumikku laiaks. Söönud, joonud, maganud, seksinud ja kogu lugu. Praegu on inimkonna arengutase – vähemalt neil, kes seda videot vaatavad – täiesti kindlalt uuele astmele jõudnud. Ja nüüd võime areneda mitte probleemidest tulenevalt, vaid huvist – pelgalt seetõttu, et see pakub meile huvi, meil on selleks soov, me ihkame drive’i.

Tegu on uutmoodi olemise, teistlaadi funktsioneerimisviisi, üldse uue elulaadiga. Tahan teile tutvustada, kuidas seda saavutada – kuidas väljuda kannatamise lepingust, kuidas olla väljaspool seda. Vaimne areng üldiselt ja vaimne tee on praegu võimalikud mitte niivõrd läbi piirangute ning askeesi, kui just laienemise ja avanemise kaudu. Kui me läheme oma teed, kui me ei suru end alla, ei piira, vaid vastupidi – avaneme.

Kutsun kõiki neid, kellele see tundub südamelähedane, neid, kes on valmis vaatama oma elule täiesti uue pilguga ning alustama uut teekonda, 2. ja 3. novembril oma seminarile, kus kõik need asjad uut moodi pöörame – suvalisel teemal, mis teid tegelikult nii südamest kui meelest erutab.

Ma igatsen juba Eesti järele ning mul on rõõm teiega kohtuda,” ütleb Oksana 28. oktoobril salvestatud videopöördumises.

Toimumise aeg: 2-3 november 2019 10.00-19.00

Koht: Paadi 4, Tallinn (kesklinn)

Kontakt: +372 5342 7812, teet.korsten@gmail.com

Tasumise info: Seminaril osalemise tasu on 200 eur. Kuna osalejate arv on piiratud, on hea, kui enne 2. novembrit teete ülekande summas 100 eur kontole: EE562200001105976889 TEET KORSTEN. Märksõna: Oksana seminar. Teise poole osalustasust saab sel juhul maksta enne üritust kohapeal. Varasem ülekanne garanteerib võimaluse osaleda.

Registreerumine toimub SIIN

Head Uudised GoodNews