1. Avaleht
  2. Hingele
  3. SISEMINA KUTSUB! Workshop “Eesmärkide seadmine” jagab nippe, kuidas soovitu ellu viia
SISEMINA KUTSUB! Workshop “Eesmärkide seadmine” jagab nippe, kuidas soovitu ellu viia

SISEMINA KUTSUB! Workshop “Eesmärkide seadmine” jagab nippe, kuidas soovitu ellu viia

UnistusReedel, 27. jaanuaril kell 19-21 toimub Stuudios Sirendus workshop “Eesmärkide seadmine”, mille korraldajaks on Sisemina ehk workshoppide sari, mis keskendub iseenda leidmise teekonnale ja mis aitab huvilistel enda sisemaailmaga põhjalikumalt tutvuda.

Miks on nii, et tihti meil on eesmärgid olemas, kuid me ei suuda neid realiseerida?

Siin tuleb mängu vastutuse printsiip, mis on uuringutega kinnitatud, et 95% teistele antud lubadustest viiakse päriselt ka ellu.
“Tule ja veeda meiega see põnev workshop — arutleme koos ning jagame nippe teemadel: kuidas eesmärkide saavutamisele pühenduda; kuidas eesmärke päriselt saavutada; mil viisil on kergem soovitu ellu viia ja veel palju muud põnevat,” tutvustavad üritust selle juhendajad Mai-Liis Kivistik ja Risto Sulu.

Sisemina pakub suunatud liikumisega teenuseid, et aidata luua Sinu Unistuste Elu. Valikus on kolm põhilist workshoppi: Sisemine Siht, Oleviku Konstrueerimine ja Tuleviku Modelleerimine pluss erinevad temaatilised workshopid, mis on seotud täisväärtuslikult elamisega.

Workshoppe korraldavad Mai-Liis Kivistik ja Risto Sulu 

“Mina olen tegelenud pool elust võistlustantsuga, kuid sporditrauma tõttu pidin ülikooli minnes oma valikud ümber mõlema ning lõpetasin hoopis Eesti Infotehnoloogia Kolledžis tehnosuhtluse eriala. Teekond enda sisemaailmasse ning sügavam huvi psühholoogia vastu sai alguse pärast õppeaastat Portugalis aastatel 2012/2013,” räägib endast Mai-Liis Kivistik.

Risto Sulu ütleb, et on alati huvitunud inimestest, maailmast ja elu suurematest küsimustest. “Minu elu esimene kirg oli ajalugu, teisteks kirgedeks oli ja on siiani psühholoogia, (enese)juhtimine ja äritegevus. Oma sisemaailmaga tegin esmakordselt sügavamalt tutvust peale 2013. aasta MMI koolitust Leedus. Alates 2013 oleme pidevalt käinud ja ka jätkuvalt käime erinevatel koolitustel end täiendamas ja silmaringi avardamas.”

Rohkem infot leiab SIIT!

Registreerimine SIIN!

 

Head Uudised GoodNews