1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. RAAMATUSOOVITUS! Simone Milasas: teadvusta endale, et midagi teistsugust, suuremat ja suurepärasemat on alati võimalik saavutada
RAAMATUSOOVITUS! Simone Milasas: teadvusta endale, et midagi teistsugust, suuremat ja suurepärasemat on alati võimalik saavutada

RAAMATUSOOVITUS! Simone Milasas: teadvusta endale, et midagi teistsugust, suuremat ja suurepärasemat on alati võimalik saavutada

Raamatu „Äritegemise rõõm“ autor Simone Milasas esines 8. märtsil Tallinnas. „Äritegemise rõõm“ on mõeldud lugejale, kes tahaks tegeleda äriga ja luua nii enda kui ka kogu planeedi jaoks midagi täiesti ainulaadset. Äri või töö – ükskõik kuidas seda ka kutsuda – on tohutult määrav jõud elu, elamise ja reaalsuse kujundamisel. Kas oled sattunud tavapäraste äritegemismeetodite lõksu, mis tunduvad piiratud, igavad ja mittetasuvad? See ei pea nii olema. Mis siis, kui äritegemine võiks olla loominguline ja rõõmuküllane?

Avaldame Simone mõtteid esinemiselt Eestis. Inspireerivad ja julgustavad mõtted kuluvad praegusel ajal meile kõigile vägagi ära!

  • Mida sa tahaksid luua oma äriga? Tuleb teada kolme erinevat energiat, mis on nõutavad äri loomiseks: looja, ühendaja ja liigutaja. Looja on see, kes ärkab hommikul ja tal on palju erinevaid ideid. Tavaliselt ta ei vii neid ideid ellu või keegi teine ütleb, et ta ei vii neid kunagi ellu. Ühendaja räägib kõigiga, läheb inimeste juurde oma teenust ja toodet maha müüma. Liigutaja teab, mida on vaja valida ja kuidas tegutseda. Ja siis on see põhiinimene, kes on kõik need kolm kokku. Mõtle, keda su ettevõte vajab täna.
  • Teadvusta endale, et midagi teistsugust, suuremat ja suurepärasemat on alati võimalik saavutada. Sa pead tundma kirge oma äri suhtes. Nii saad teha, mida armastad ja sellega ka raha teenida.
  • Kui paljud teist on otsustanud, et te ei või olla õnnelikud äris? Küsi endalt iga päev: millised hiilgavad seiklused mind täna ees ootavad? Mida sina saaksid luua maailmas? Mis sind kinni hoiab keskpärasuses? Maailm ei näe äri kui midagi lõbusat, aga mis siis, kui sa lood äri, mis on lõbus? Millest sa peaksid loobuma?
  • Kujuta ette, et su pangakontol on igal aastal miljon eurot. Mida sa tahaksid luua, kui sa ei teeks seda raha, stabiilsuse, turvatunde pärast, mitte kellegi teise vaatepunkti kohaselt, sinu uskumuste, kultuuri, vanuse, pere pärast? Kui sa ei teeks seda mitte kellegi teise kui ainult iseenda pärast, siis mida sa päriselt valiksid ja looksid? Leia üles energia ja hakka valima seda, mis on selle energiaga vastavuses.
  • Mis oleks, kui kaks inimest kohtuvad, tervitavad, lähevad ruumi ja pole vaatepunkte, mis loovad barjääre? Võiksime hinnata rohkem üksteist ja oma planeeti. Inimesed ei võta vastu looduse antud võimalusi. Meil on imeline planeet, aga inimesed tihtipeale valivad draama ja võitluse. Sõitsin Londonis bussiga mööda linnaosadest, kus nägin rikkaid ja vaeseid, pakistanlasi ja valgeid. Avastasin, et seal pole mitte kedagi, kes oleks õnnelik. Ma hakkasin üles kirjutama ideid, mis ärataks inimesed ellu. Ideid korjasin ma erinevatest paikadest maailmas.
  • Ma ei küsinud kunagi raha. Ma olin täiesti raha vastu. Ma arvasin, et raha on õel ja raha hävitab. Siis mõtlesin, et vaene on nii raske olla. Kui asjad muudmoodi ei töötanud, siis ühel hetkel hakkasin küsima raha. Tahtsin teha selle rahaga häid asju. Sa saad valida, mida sa rahaga lood. Hakka raha vastu võtma. Esmalt harjuta seda, et sul on raha. Paljud annavad niipea, kui raha saavad, selle ära. Te arvate, et see peab kuskile minema. Harjutage vaatama raha ja tutvuma sellega. Kui paljud teist on ühendunud rahaga ja nautinud seda?

Simone raamat “Äritegemise rõõm” on müügil Apollo raamatupoes

Head Uudised GoodNews