1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. KUULA! Väega mees Tiit Trofimov: julgege elada – ja täiega!
KUULA! Väega mees Tiit Trofimov: julgege elada – ja täiega!

KUULA! Väega mees Tiit Trofimov: julgege elada – ja täiega!

Ausad Mehed Chris Kala ja Martin Pukspuu vestlevad seekordses saates kolmandagi ausa mehega. Rahva tungival nõudmisel on neil taas külas Tiit Trofimov, mitmekülgne mees, kes kõige muu hulgas korraldab väereise Balile, tegutseb kehaterapeudina, organiseerib ekstaatilisi alkoholivabu tantsupidusid ning erinevaid enesearenguga seotud üritusi.

Tiit Trofimov. Foto: Terje Atonen

Praegu on Tiidul käsil suurkonverentsi „Naised“ organiseerimine. Esialgu ainult meestele mõeldud seminar köitis hetkega mõistagi ka naiste tähelepanu ning nüüd ongi ürituse uksed avatud kõigile huvilistele. Tiidul on oodatust suurema huvi üle muidugi hea meel. Ta usub, et mida enam kuulame teiste kogemusi ning näeme eri vaatenurki, seda teadlikumaks saame tegelikult ka iseendast, jõuame oma sügavama olemusega kontakti ning muutume ühiskonnana õnnelikumaks ja tervamaks.

Bali väereis. Foto: Terje Atonen

„See on ka minu väereiside eesmärgiks. Viia inimesi lähemale sellele, mismoodi on võimalik elada tasakaalus elu ning seda läbi jooga, meditatsiooni, looduse; aususe ja lubamise. Kuidas hoolitseda ka oma keha eest nii, et sealt saaksid välja tulla kõik need luukered, mis tekitavad su kehas väsimust,“ kirjeldab nüüdseks juba aastatepikkuse kogemusega väereiside korraldaja.

Nagu Ausatel Meestel kombeks, ei ole olemas tabuteemasid. Seekordses saates kõneldakse avameelselt seksuaalsusest, orgasmidest ja sellest, kuidas seks viib meid vaimses mõttes rännakule iseenda sisse ning suudab vabastada meie kehasse salvestunud emotsionaalset valu. „Valu ja mõnu on ühe mündi kaks eri külge. See on nagu armastuseski: kui sa tahad totaalselt armastada, pead olema valmis ka totaalselt valu tundma – need käivad alati käsikäes,“ sõnab Tiit.

Bali väereis. Foto: Terje Atonen

Tiit on enamiku oma elust kõndinud enesearenguteel, proovinud eri praktikaid ning katsetanud ka hulljulgemaid tükke kui keskmine inimene oleks valmis ette võtma, näiteks elanud kümme päeva pimeduses maa all! Kõik kogetu on viinud teda lähemale inimeseks olemise tuumani. Mis see täpsemalt on, sellest tuleb saates samuti juttu. Mis on vaimsus? Miks me peaksime kriisiolukordade üle oma elus tänulikud olema? Kes ning milline on teadlik inimene?

Kuula saadet ning avarda oma maailma kodust lahkumata!

KUULA SAADET!

Head Uudised GoodNews