1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Veet Mano kutsub teraapiasse: Müstiline Roos paneb end tundma nooremana, elusamana, sügavamana, vähendab hirmu ja traumasid
Veet Mano kutsub teraapiasse: Müstiline Roos paneb end tundma nooremana, elusamana, sügavamana, vähendab hirmu ja traumasid

Veet Mano kutsub teraapiasse: Müstiline Roos paneb end tundma nooremana, elusamana, sügavamana, vähendab hirmu ja traumasid

28. märtsist kuni 17. aprillini toimub TAO keskuses OSHO Rahvusvahelise Meditatsioonikeskuse juhendaja Brenda Randroo-Oja ehk Deva Lokita käe all OSHO Müstiline Roos® retriit. Veet Mano ütleb, et Müstiline Roos paneb teid tundma noorena, ilusamana, elusana, palju probleeme läheb südamest välja, keha täitub rohkema energiaga, kohalolu ja vaikus tuleb rohkem esile.

Sügav teraapia, mis läheb otse energiakihtide vahele

See on meditatiivse teraapia protsess, mis läheb otse me energiakihtide juurde, jättes kõrvale analüütilise mõistuse ja tulemuseks on, et pärast 21 päeva näevad inimesed välja värskemad, süütumad, elusamad, nooremad.

  • Esimene nädal: Naermine, 3 tundi järjest igal seitsmel päeval. Sa avad oma naerukanali, energia, karismaatilisuse, tunned end noorena, elavana, täis naeru, energiat ning tunned justkui oleksid maailma tipus!
  • Teine nädal: nutmine, 3 tundi järjest igal seitsmel päeval. See paljastab järgmise allasurutud kihi, kogu agoonia ning pisarad ja tunned suurt südamekergendust, olles vabanenud valust ja kannatustest.
  • Kolmas nädal, 3 tundi järjest seitsmel päeval on vaikuseks, kus sa oled 3 tundi iga päev vaikuses, kus tehakse harjutusi, et õppida elu vaadelda, läbi mille muutub kohalolu tugevamaks.

Mano sõnul piisab ka esimesest nädalast, et Müstiline Roos läbi teha, kuid see läheb nädalate möödudes aina sügavamaks. Esimene nädal teeb tugevaks ja valmistab ette teiseks nädalaks, kus ilusas ja turvalises atmosfääris saad välja nutta valu ja traumad.

Piisab ka esimesest nädalast, et Müstiline Roos läbi teha, kuid see läheb nädalate möödudes aina sügavamaks.

Foto: Erakogu

OSHO loodud teraapia on Mano sõnul imeline

Veet Mano on ise Müstilise Roosi kursusel osalenud 15 korda. “Müstiline Roos mind väga palju aidanud,” räägib ta oma kogemusest ja lisab, et Müstiline Roos paneb end tundma nooremana, elusamana, sügavamana, vähendab hirmu ja traumasid ning tekitab rohkem valmisolekut elada oma elu ning toetab väärtuse loomisel. “See, mida OSHO on loonud, on imeline!”

Müstiline Roos paneb end tundma nooremana, elusamana, sügavamana, vähendab hirmu ja traumasid ning tekitab rohkem valmisolekut elada oma elu ning toetab väärtuse loomisel.

Ta kinnitab, et Lokita on imeline juhendaja. Manoga koos on ta juhtinud OSHO Müstilist Roosi Indias ning on mehe sõnul väga karismaatiline ja tark, temast kumab imeline energia.

“Mida mina Osho öeldust mäletan, on see, et kui sa hüppad piisavalt sügavale, siis sa võid isegi vabastada traumasid, valu ja pisaraid eelmisest elust. Lokita on nii ilus ja  toetab sind selles protsessis oma energia ja südamega,” ütleb Mano.

Korraldaja Tiit Trofimov sõnab, et sellel elu kõige võimsamal teraapial saab kogeda tõelist vabadust läbi selle. “Sul on vaja leida 3 nädala jooksul endale igal õhtul 3 tundi aega! Vali ise kas kannatad elus edasi või elad kerguses ja rõõmus,” ütleb ta.

Rohkem infot leiab  Facebookist!

Head Uudised GoodNews