1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. MÕNUS JOOGAPÄEV I Liipa Talus toimub Mõnus Joogapäev
MÕNUS JOOGAPÄEV I Liipa Talus toimub Mõnus Joogapäev

MÕNUS JOOGAPÄEV I Liipa Talus toimub Mõnus Joogapäev

11. juulil toimub Jõelähtmel kaunis ja ajaloolises Liipa talus mõnus joogapäev. Sellest päevast võtavad osa õpetajad, kes tutvustavad väga erinevaid joogastiile ning lähenemist neile. Elavat muusikat esitavad andekad Eesti artistid, saab minna sauna, pärast seda ujuda värskendavas tiigis ja tantsida ekstaatilise muusika saatel.

“See on päev, kus saavad kokku joogast lugupidavad inimesed, joogast alles huvituvad inimesed ja lihtsalt mõnusalt aega veetvad inimesed,” ütleb korraldaja ja joogaõpetaja Tiit Trofimov.

Võimalus katsetada erinevaid joogaliike

Eelkõige ootab Tiit Trofimov osalema kõiki avatud ja rõõmsaid hingi, kes on huvitatud enese sisse vaatamisest ning ka need, kes sellest uksest alles sisse piiluvad. Tema sõnul näitab see üritus, kuidas läbi väga lihtsate praktikate on võimalik saavutada sisemist tasakaalu ja hingerahu.

Pärast pikka eriolukorda aitab joogapäev ka üle olla oma hirmudest, püsida kõrgemas vibratsioonis ja mitte minna kaasa hirmudega.

Korraldaja sõnab, et üritusel on võimalik kogeda ashtanga-joogat, yin-joogat, bliss-joogat, nidra-joogat, kundalini tantra joogat, acro-joogat, vinyasa-joogat ja hatha-joogat. “Nende kõikide joogastiilide õpetajad on olnud minu eluteel minu õpetajateks ja olen neilt saanud palju inspiratsiooni,” selgitab Trofimov, miks said üritusele valitud just need õpetajad.

Joogalist kogemust pakuvad:

Kaunis ja inspireeriv talukoht

Üritus toimub hubases Liipa talus. “Toimumiskoht on minu hea sõbra Joel Juhti südame ja hingade taastatud talukoht ja väga intiimne ja hubane koht just sellise ürituse korraldamiseks,” räägib Trofimov.

Kõigest 10 minuti sõidu kaugusel Tallinnast 1729. aastal ehitatud talus on tõepoolest tunda erilist energiat, kus argimured kaovad ja saab enda sisse vaadata ning ilusat joogapäeva nautida.

Pileteid saab osta SIIT!

Head Uudised GoodNews