1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. MÕNUS JOOGAPÄEV I BlissJooga: Eesti joogaõpetaja loodud joogastiil, kus on pearõhk keha tunnetamisel
MÕNUS JOOGAPÄEV I BlissJooga: Eesti joogaõpetaja loodud joogastiil, kus on pearõhk keha tunnetamisel

MÕNUS JOOGAPÄEV I BlissJooga: Eesti joogaõpetaja loodud joogastiil, kus on pearõhk keha tunnetamisel

BlissJooga on eriline joogastiil, mille muudab erisuguseks eelkõige see, et see on sündinud just Eestis. Selle töötas välja joogaõpetaja Katrin Kivi, kes läbi avardavate kontaktide ja sügava sisemise tunnetuse jõudis arusaamisele, et on aeg usaldada ja liikuda sügavale tõe sisse iseendas. “See on mu enda väljatöötatud joogastiil, kus viin tunde läbi sisemist tunnet usaldades, olles kanaliks puhtale õpetusele otse universumist!” ütleb ta.

Tundi alustatakse rahuliku kohanemisega, seejärel luuakse kontakt kehaga. Keha aktiveerimine ja venitused valmistavad joogataja ette väikseks hingamismeditatsiooniks, kust võib saada väga võimsa ühenduse ja kogemuse. Tunni lõpetab sügav lõdvestus koos helirännakuga.

Mõnus joogapäev Liipa Talus 

11. juulil toimub Jõelähtmel kaunis ja ajaloolises Liipa talus mõnus joogapäev, kus viib joogatunni läbi ka Katrin Kivi. Sellest päevast võtavad osa õpetajad, kes tutvustavad väga erinevaid joogastiile ning lähenemist neile. Elavat muusikat esitavad andekad Eesti artistid, saab minna sauna, pärast seda ujuda värskendavas tiigis ja tantsida ekstaatilise muusika saatel.

“See on päev, kus saavad kokku joogast lugupidavad inimesed, joogast alles huvituvad inimesed ja lihtsalt mõnusalt aega veetvad inimesed,” ütleb korraldaja ja joogaõpetaja Tiit Trofimov.

Piletid on müügil Ticketeris!

Head Uudised GoodNews