1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Mis toimub pööripäeva gongiõhtul?
Mis toimub pööripäeva gongiõhtul?

Mis toimub pööripäeva gongiõhtul?

20. septembril toimub pööripäeva gongiõhtu ja rituaal R-Yoga stuudios koos Tervendavate Helide keskuse rajajate Lilia Märtmaa ja Denis Vinogradoviga. See sündmus on pühendatud sügisesele pööripäevale. Meie esivanemate jaoks oli sügisene pööripäev aeg, mil tänati jumalaid saagi ja külluse eest. Metafoorselt on see aeg kokkuvõtteid teha, tänada selle eest, mis meil on, ja asjad lõpule viia.

Lilia Märtmaa ja Denis Vinogradov. Foto: Marija Vie

Sügisesed pööripäevad on võimas aeg

Lilia ja Denis selgitavad, et sügisestel pööripäevadel on päeva ja öö pikkus sama – need on universumi tasakaalu seisukohalt suure jõu päevad.
Erilised päevad, mil soovitakse soove ja seatakse eesmärke. Seda saab teha helirituaali käigus. Nad soovitavad ette mõelda ja panna kirja, mis on sinu jaoks oluline. Selleks, et saada helirännakust rohkem kasu, tasub teha taotlus – enne rännakut mõelda sellele, mis on tähtis, soovidele, eesmärkidele või küsida midagi. Rännakus saab ühendust oma alateadvusega, see on võimalus ümber programmeerida ennast positiivsetele muutustele ja leida mittestandardseid vastuseid küsimustele.

Selleks, et saada helirännakust rohkem kasu, tasub teha taotlus – enne rännakut mõelda sellele, mis on tähtis, soovidele, eesmärkidele või küsida midagi.

Lilia Märtmaa. Foto: Marija Vie

Meditatsioon häälestab uue energia lainele, gongid loovad maagilist atmosfääri ja nendega harmooniliselt kõlavad Tiibeti helikausid, etnilised instrumendid ja pühendumuslik laulmine. See kõik viib helirännakule, kus kõik muutub võimalikuks.

Mis gongiõhtul toimub?

Õhtut alustatakse üleminekumeditatsiooniga gongikoridoris, kus osalevad saavad lahti lasta sellest, mis enam ei teeni ja häälestuda uuele perioodile oma elus ning seejärel lõõgastuda tervendavates helides.

Denis Vinogradov. Foto: Marija Vie

Juhendajate Lilia ja Denisi kasutada on gongid, etnilised flöödid, keelpillid, kristallhelikausid, Tiibeti helikausid, kurgu- ja ülemhelilaul.

Foto: Marija Vie
  • Gongide ja muude muusikainstrumentide meeliülendavad helid viivad sügavasse lõdvestumise seisundisse, kus käivituvad organismi enesetervendamise protsessi
  • Keha ja meeled saavad kauaoodatud puhkust, stressi- ja ärevusetase taandub.
  • Tekib muudetud teadvuse seisund, kus tekivad imelised kujutlused, taipamised ja mittetavapärased lahendused sügavamast mõistmise tasandist.
  • Meditatiivses seisundis saab ennast ise ümber programmeerida, vabaneda negatiivsetest mustritest ja häälestuda positiivsetele muutustele.
  • See on igaühele kättesaadav praktika. Sa ei pea midagi tegema, on vaja lihtsalt lesida ja lubada enesel olla helides ning võtta vastu ilma hinnanguteta see kogemus, mis tuleb.

Rohkem infot leiab siit!

Head Uudised GoodNews