1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. MINIPUHKUS LOODUSES I Veeda tervislik minipuhkus looduse keskel
MINIPUHKUS LOODUSES I Veeda tervislik minipuhkus looduse keskel

MINIPUHKUS LOODUSES I Veeda tervislik minipuhkus looduse keskel

MaiWistiku looja, joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik ja toitumisterapeut Triin Terasmaa korraldavad 29. juunist 1. Juulini Päikesekivi talus Viljandimaal maagilise nädalavahetuse looduse keskel. „Plaanis on veeta üks terviseteadmiseid täis lõõgastav minipuhkus. Õpime metsast ja aasalt tarvilikke taimi leidma ja ühendume taimemaailmaga, joogatame, mediteerime tervise heaks, ning saame osa põnevatest toitumisterapeutilistest- ja nahahooldusalastest loengutest. Toitu pakub meile Päikesekivi turismitalu perenaine, Airi Mättas!“ tutvustavad nad.

Miks osaleda?

Mai-Liis ja Triin selgitavad, et kõik, mida suhu paned ja mida mõtled, mõjutab sinu tervist ning üldist enesetunnet. Vastutus on meil endil – mitte kellelgi väljastpoolt, kes otsustab meie tervise üle. Plaanis on uurida põhjuse ja tagajärje seost enda tervise eest hoolitsemisel. Murtakse müüte – saadakse selgus, et enda eest vastutuse võtmine on tegelikult lihtne ja kerge!

Minipuhkuselt saab:

  • Teadmised – Kuidas oma tervise eest hoolitseda. kuidas toit, emotsionaalne ja füüsiline seisund ning uskumused – Sinu heaolu mõjutavad ning mida nutikat teha tervise heaks.
  • Oskused – Mida süüa ilma stressamata, millal ja miks toidulisandeid võtta. Kuidas häälestada oma keha terveks. Nutikad nipid haiguste ennetamiseks, mida teha, kui haigus tuleb, kuidas oma mõtteid ja energiat kontrollida.
  • Selguse – Millal, mida ja miks teha – sisemise rahu saavutamine tervise eest hoolitsemisel.
  • Selguse toidulisandite maailmas – kvaliteetsem, kindel, vajaduspõhine valik ja vähem kulu!
  • Boonusena langeb üleliigne kehakaal ning toetust saab immuunsüsteem.

Registreeruda saab siit!

 

Head Uudised GoodNews