1. Avaleht
  2. Hingele
  3. MINAPILDI RESTART I Vii oma elus täide ammu soovitud muudatused!
MINAPILDI RESTART I Vii oma elus täide ammu soovitud muudatused!

MINAPILDI RESTART I Vii oma elus täide ammu soovitud muudatused!

Kas otsid enda ellu positiivset muutust – olgu selleks uus töö, uus suhe, parem tervis või lihtsalt tervem ja õnnelikum minapilt? Kas soovid omada rohkem julgust, selgust ja inspiratsiooni, et viia sisse need ammu soovitud muudatused oma elus? 1. juunist kuni 1. septembrini toimub eduõpetuste juhendaja Kai Oja juhendamisel teadliku mõtteviisi edendaja Kati Suuni programm “Minapildi restart”, mis on mõeldud isiklike positiivsete muutuste loomiseks.

Foto: Teevi Pihlak

Julgus olla sina ise

Kai Oja on maailma parima eduõpetaja ja inimpotentsiaali esiletooja ning Bob Proctori õpetuste juhendaja Eestis. Tal on juhendaja kogemusi kaks aastat, mil ta on rääkinud üle 1000 inimesega, viinud läbi üle 10 erineva kursuse ja meistriklassi. Kai läbis “Minapildi restart” programmi Kati Suuni juhendamisel ning on välja koolitatud seda programmi edasi juhendama. “Lõpuks ometi sain aru, et okei on olla selline nagu ma olen! Ma ei pea valima, kuidas istuda ja astuda, ma saan olla mina ise. Ja see on nii lõbus! Ma sain teadlikuks oma sisemistest takistustest ja viivitustest, võtsin need omaks ja hakkasin neid muutma. Elu saab päriselt ka olla ilus ja rõõmus. See on päriselt ka okei teha neid asju, mis mulle päriselt meeldivad. Minapildi restart on võimas vahend, mille abil vaadata üle enda sees olevad uskumused ja veendumused enda kohta, neid endale tunnistada, märgata, millised on piiravad uskumused ning läbi nende muutmise jõuda päris iseendani,” ütleb Kai Oja.

Mis on minapildi restart?

“Minapildi restart” on 12-osaline tööraamat, mis on eelkõige loodud selleks, et inimesed ei eksleks ringi otsides tuge, abi, selgust mujalt, vaid oskaksid vaadata enda sisse, näeksid takistavaid mustreid ja leiaks enesekindluse ja selguse teha otsuseid, mis aitavad neil elada oma tões.

Kõik me tahame ikka ja alati paremini elada aga tõde on ka see, et igaühel meist on enda sisemised hirmud, takistused ja vanad mõttemustrid, mis meid kinni hoiavad. “Minapildi restart” selgitab lahti autori vaatenurgast muutuste 12-faasi, mida igaüks meist võiks endale teadvustada. Motivatsioon, eesmärk, tegevuskavad – kõik need on alles muutuste teekonna algus.

Tegemist on mentorprogrammiga, kus Kai on juhendajana sinu kõrval sinu muutuste teekonnal. Lisaks juhendajale, on sul igal hetkel võimalus küsida tuge ja nõu kaasõppijatelt. See annab võimaluse tundma õppida erinevaid vaatenurki ja võimendada veelgi kursusest saadavat kogemust ja kasu. Toetava grupi ja juhendaja olemasolu muudab teekonna uue iseendani veelgi võimsamaks.

Programm annab:

  • enesemotivatsiooni ja isiklike eesmärkide seadmise oskuse;
  • praktilised tõhusad ajakasutuse tehnikad;
  • oskuse enda käitumist ja hoiakuid ära tunda ja muuta;
  • paindliku emotsionaalsuse ja emotsioonide juhtimise kunsti;
  • teadmised tervise hoidmise kohta;
  • kontrolli enda elu ja tulemuste üle.

Programm koosneb raamatu “Minapildi restart” läbimisest nende sammude järgi, mis on raamatus kirjas ehk 46 iseseisvast harjutusest:

  • I osa on tahe muutuda – eesmärk, tegevuskava, kontroll ja nitro
  • II osa on muutuse protsess – viivis, kahtlus, sein ja kahetsus
  • III osa on uus sina – üleminek, küsimus, ühendus ja kindlus

Lisaks on programm jagatud alateemadeks – koos käiakse läbi kõik vajalikud muutuste 12 alateemat – eesmärgi seadmisest muutuse loomiseni ja tehakse koos praktilisi ülesandeid.

Programmis saab raamatu “Minapildi restart”, grupp kohtub Zoom platvormil kord nädalas, kokku on 14 kohtumist, kord kuus toimub üks ühele kõne juhendajaga, programmi looja Kati Suun viib läbi ühe webinari, programmi lõpus toimub üks füüsiline kohtumine ning mõttekaaslastega saab muljetada ja suhelda privaatses FB grupis.

Programmi gruppi mahub ainult 20-25 inimest. Registreeruda saab SIIN

Head Uudised GoodNews