1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LISATUD RISTSÕNA I Taylor Swifti fänniraamat paljastab popstaari südamlikud heateod ja inspireerib lugejat
LISATUD RISTSÕNA I Taylor Swifti fänniraamat paljastab popstaari südamlikud heateod ja inspireerib lugejat

LISATUD RISTSÕNA I Taylor Swifti fänniraamat paljastab popstaari südamlikud heateod ja inspireerib lugejat

Taylor Swift on enamat kui vaid superstaar – lauljanna süda on alati olnud avatud teiste abistamisele ning aastate jooksul on ta oma platvormi kasutanud, et tuua positiivseid muutusi nii oma fännidele, aga ka kõikidele teistele, kes oma elus raskustega silmitsi on pidanud seisma. Just need head teod ja pühendumus heategevusele on ilmekalt välja toodud ka Taylori värskes fänniraamatus “Taylor Swifti tegevusraamat fännidele”.

Raamatus keskendutakse muuhulgas ka pop-printsessi heldele panusele heategevusse. Ta on annetanud miljoneid dollareid organisatsioonidele, mis keskenduvad haridusele, looduskaitsele ja tervishoiule. Näiteks on Swift teinud annetusi looduskatastroofides kannatanute abistamiseks. Samuti on ta toetanud LGBTQ+ õiguste eest võitlevaid organisatsioone ja erinevaid algatusi, mis aitavad rasketes elutingimustes elavaid peresid ja lapsi.

Ta on annetanud miljoneid dollareid organisatsioonidele, mis keskenduvad haridusele, looduskaitsele ja tervishoiule.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Lisaks suurtele rahalistele annetustele heategevusorganisatsioonidele on Taylor tuntud ka pühendumise poolest oma töötajatele ja meeskonnale. Oma hiljutisel Eras Touril näitas ta üles erilist tänulikkust oma meeskonna vastu, andes igaühele 100 000 dollari suuruse boonuse, näidates sellega kui palju ta hindab nende tööd ja pühendumust. Kõik need on vaid mõned paljudest näidetest sellest, kuidas Taylor hoolib inimestest, kes teda ümbritsevad.

Oma hiljutisel Eras Touril näitas ta üles erilist tänulikkust oma meeskonna vastu, andes igaühele 100 000 dollari suuruse boonuse, näidates sellega kui palju ta hindab nende tööd ja pühendumust.

Igakülgselt maailma ühe edukaima popstaari elu ja karjääri käsitlev tegevusraamat on täis põnevaid fakte ja küsimusi ning pakub fännidele põnevaid ülesandeid ja harjutusi, millega end proovile panna.

  • Raamatus kajastatud heateod aitavad igal tõelisel Swiftiel leida inspiratsiooni, kuidas saaks igaüks meist maailmas midagi positiivset korda saata – olgu nendeks väiksed heateod või suuremad algatused.

Ristsõna

Head Uudised GoodNews