1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Kevad südamesse! Monika Palm ja Rita Ukkivi korraldavad kevadise päevalaagri
Kevad südamesse! Monika Palm ja Rita Ukkivi korraldavad kevadise päevalaagri

Kevad südamesse! Monika Palm ja Rita Ukkivi korraldavad kevadise päevalaagri

Sellel pühapäeval Rakveres Tammiku stuudios toimub päevalaager „Laseme kevade südamesse“ hingamisterapeut Monika Palmi ja Tammiku stuudio perenaise Rita Ukkivi juhendamisel. „Peagi on käes aeg, kus talv hakkab taanduma ja algab kevadine ärkamine. Kevad on uute alguste aeg. Tervitame seda imelist aega ja laseme kevade südamesse veetes koos mõnusa päeva hubases Tammiku stuudios. Ühiselt koos veedetud päev saab olema täis keha ja hinge paitavaid olemisi ja tegevusi. Teeme kevadisi rituaale, tantsime, hingame ja saame osa varakevadise looduse energiast. Kõhule teeb pai lõkketulel valmiv pajaroog, tervislikud ampsud ja smuuti,“ tutvustavad korraldajad.

Kevad on uute alguste aeg.

Kava:

  • Kogunemine alates kella 10.00st
  • 10.30 – 11.30 Avamine, kevaderituaalid koos erinevate praktikate ning harjutustega –
    Monika Palm
  • 11.30- 13.00 Tantsujooga – Rita Uukkivi
  • 13.00-14.00 Lõuna- lõkketulel valminud pajaroog
  • 14.00-15.00 Vaikuse kõnd Tammikus
  • 15.00-18.00 Vabastav hingamine „Puhke õide enda sees“ – Monika Palm
  • Lõpuring ja tervislik smuuti
Foto: Shutterstock.com

Korraldajatest:

  • Monika Palmi on alati ajendanud tugev sisemine soov elus edasi liikuda, saada uusi teadmisi ja kogemusi. Ta omab akadeemilisema poole pealt kesk-meditsiinilist haridust, kõrgemat juriidilist haridust. Elu keerdkäigud andsid aastaid tagasi talle impulsi eneseotsinguteks ja ka sügavama huvi vaimse maailma vastu, mis on aidanud paremini mõista iseennast, teisi ja meie ümber toimuvat.
  • Rita Ukkivi On lapsest saati armastanud liikumist ja looduses kulgemist. Kõndimine, matkamine, rattasõit – need kõik on tema igapäevaelu osa. Joogaga on ta kokku puutunud ligi paarkümmend aastat, proovides erinevaid joogastiile. Süvenenult ja regulaarset hakkas ta Kundalini joogaga tegelema 2014.a asta algusest, kui otsustas minna joogaõpetaja koolitusele. See oli tema sõnul elumuutev otsus, millest sai alguse teekond oma väe, intuitsiooni ja sisemaailma sügavamaks tundma õppimiseks.

Rohkem infot SIIT!

Head Uudised GoodNews