1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Kellele sobib kundalini jooga? Tallinnas algab kundalini jooga algajatekursus
Kellele sobib kundalini jooga? Tallinnas algab kundalini jooga algajatekursus

Kellele sobib kundalini jooga? Tallinnas algab kundalini jooga algajatekursus

Urban Yoginis toimub 21.-22. märtsinini kundalini jooga algajatekursus.

Urban Yogini on jooga-, tantsu-, tarkuse-, inspiratsiooni-, armastuse- ja rõõmupesa Tallinnas Telliskivi tänaval, kus emmata ilmaruumi ja kogeda võlumaailma enda sees ja ümber. Kursust viivad läbi Liina Ravneet Elvik ja Ats Ravprem.

 

Kundalini jooga ühendab paljude erinevate joogaliikide tehnikad

Maailmas on 22 suuremat joogakoolkonda. Mõned neist keskenduvad rohkem keha füüsilisele poolele, arendades jõudu ja painduvust, teised vaimsele poolele, keskendudes meditatsioonile ja hingamisele. Kõikide joogaliikide eesmärk on tegelikult üks: äratada ja tõsta kundalini energiat kehas. Kundalini jooga ühendab paljude erinevate joogaliikide tehnikad ning on seetõttu intensiivsem, mitmekülgsem ja tõhusam.

Jooga ja teadlikkus 

Kundalini jooga eesmärk on tõsta keha energeetilist taset, avada loovust ja viia kontakti oma tegeliku olemusega, et võiks elada elu õnneliku, elurõõmsa, terve, armastava ja kartmatuna. Kundalini joogat kutsutakse ka teadlikkusejoogaks, kuna praktiseerides laiendad tunnetusvõimet, intuitsiooni ja lõpmatut loovat jõudu iseendas.

Varem anti kundalini joogat kuningate liini pidi isalt pojale edasi

Kundalini jooga pärineb kuninglikust Raj joogast, mida anti sajandeid kuningate liini pidi isalt pojale edasi ja õpetust hoiti kui salateadust. Läänemaailma jõudis kundalini jooga alles 1969.aastal kui Harbhajan Singh Khalsa Yogiji (Yogi Bhajan, PhD) selle võimsa ja võrratu distsipliini meieni tõi.

Kellele sobib kundalini jooga?

Kundalini jooga sobib kõigile inimestele, sõltumata sellest, milline on sinu keha, painduvus või religioon. Kui sa suudad hingata, suudad sa ka kundalini joogat teha.

Mida kundalini jooga sinuga teeb?

Kundalini jooga on justkui pudelihari. Ta puhastab ära kõige peidetumadki sopid sinu sees jättes järgi särava ja puhta sinu. Ta laseb sul katsuda pilvi samal ajal hoides su varbaid rohu sees. Ta laseb sul kogeda lõpmatut loovat jõudu ehk teisisõnu Sind ennast. Ta on justkui liim, mis kleebib kokku sinu maise piiratud olemuse sinu kõrgema lõputu olemusega.

Maamunal õnnelik

Aga kõige tähtsam on see, et kundalini jooga aitab sul elada antud elu siin maamunal õnneliku, elurõõmsa, terve, armastava ja kartmatuna ning tuuritada oma kosmoselaevas täiskäigul võttes igast hetkest maksimumi.

Kundalini jooga: 

♥ hoiab sinu keha terve, toonuses ja särava

♥ annab füüsilist ja vaimset vastupidavust ja jõudu

♥ avab lisaenergiat, loovust ja meelte teravust

♥ toob meelerahu, mõtteselguse ja tasakaalu

♥ muudab sinu meele rõõmsamaks ja positiivsemaks

♥ kingib sulle enesekindluse ja eneseväärtustamise

Rohkem infot leiab kodulehelt!

Head Uudised GoodNews