1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. KASULIK VEEBIKURSUS I Emotsionaalse heaolu veebikursus aitab vähendada stressi ja ärevust
KASULIK VEEBIKURSUS I Emotsionaalse heaolu veebikursus aitab vähendada stressi ja ärevust

KASULIK VEEBIKURSUS I Emotsionaalse heaolu veebikursus aitab vähendada stressi ja ärevust

Terapeut Irene Kaljuste pakub võimalust osaleda emotsionaalse heaolu veebikursusel, mis toetab igapäevast elukvaliteeti, aitab vähendada stressi ja annab vabastava kogemuse.

Irene Kaljuste. Foto: Ruudu Rahumaru

Terapeudi sõnul selleks, et vabaneda stressist, ärevusest ja sõltuvusest, on meil vaja osata toime tulla enda emotsioonidega. Oskus oma emotsioone tuvastada ja neid vabastada annab oskuse ennast paremini juhtida. „Stressi põhjuseks on tihtipeale ärevad mõtted ja kuhjunud emotsionaalsed pinged, mida tihti endalegi märkamatult toidu, veini või muude tuimestavate vahenditega alla surume. Selleks, et elu väljakutsetega edukamalt toime tulla ilma tervist kahjustamata, on vaja oskust enda emotsionaalset ja mentaalset pinget vabastada,“ sõnab Kaljuste.

Et elu väljakutsetega edukamalt toime tulla ilma tervist kahjustamata, on vaja oskust enda emotsionaalset ja mentaalset pinget vabastada.

Irene Kaljuste. Foto: Ruudu Rahumaru

Veebikursus annab selgesti tajutava kogemuse ja aitab vabaneda stressist ning ärevusest. Samuti aitab tõsta elukogemise kvaliteeti ja leida meelerahu, igas päevas. Terapeut selgitab, et veebikursusel õpitakse ja kogetakse, kuidas kehas kinni olevas energiad/emotsioonid liikuma saada läbi liikumise, hingamise ja teadlikkuse praktikate. „Saad teadlikuks ja oskused ka olulisem teemal – kuidas vabaneda solvumisest, kahetsusest, süütundest ja valust läbi eheda andestamise protsessi. Kuidas päriselt jõuda sügava andestamiseni sellele, mis minevikus on olnud ja seeläbi elada vabana mineviku taagast,“ selgitab terapeut.

Irene Kaljuste. Foto: Ruudu Rahumaru

Kursus annab sulle:

  • praktilised ja igasse päeva kergesti integreeritavad harjutused kuidas elada pingevabalt ja suuremas turvatundes;
  • tehnikad, mis aitavad läbi minna emotsionaalselt rasketest kohtadest;
  • teadlikkuse, kuidas hoida enda eluenergia helge ja avatuna;
  • parema kontakti oma kehaga ja seega selgema ja rahulikuma mõttetasandi;
  • väärtusliku oskuse, kuidas jõuda eheda andestamiseni.

Lisainfo ja sissejuhatus kursuse kohta!

Head Uudised GoodNews