1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Hingamisterapeut Monika Palm korraldab Tartus ja Tallinnas vabastava hingamise seansi
Hingamisterapeut Monika Palm korraldab Tartus ja Tallinnas vabastava hingamise seansi

Hingamisterapeut Monika Palm korraldab Tartus ja Tallinnas vabastava hingamise seansi

Täna, 20. septembril kell 18.15 toimub Tartus Tasakaalukeskuse hingamisterapeudi Monika Palmi hingamissarja „Usaldades elu“ viimane kohtumine ning homme 21. septembril leiab Tallinnas aset vabastav hingamine kristallidega. Tartus aset leidva kohtumise teemaks on “Minu maailmas on kõik hästi“ ja Tallinna oma „Kõik mida ma vajan, tuleb minuni täiuslikus aegruumilises järjestuses,“ kuid Monika sõnul saab alati tulla hingama ka endale olulise teemaga.

Hingamissügavust – ja viisi muutes on võimalik luua muutusi erinevatesse seisunditesse

Monika räägib, et paljud inimesed, kes esimest korda vabastavasse või teadlikkusse hingamisse satuvad, ütlevad, et nad ju hingavad iga päev. Tähelepanuväärne mõju on sellel, mismoodi sa hingad ja mis kvaliteet sellel on. Kui me hingamisviisis mingit muutust ei loo, siis paljud seisundid, mis sageli meile probleemiks on, ei pruugi nii kiiresti muutuda, kui loodetakse – olgu see siis seotud tervise, enesetunde, meeleolu või emotsioonidega. „Hingamisega saame seda kõike mõjutada. Hingamissügavust ja hingamisviisi muutes on võimalik luua muutusi erinevatesse seisunditesse, end vabamaks lasta, lõdvestuda ja end paremini tunda,“ selgitab ta.

Foto: Shutterstock

Samal ajal aitab sügav hingamine ka teadvustada, mis meie elus on toimumas ja aitab vaadata kogu oma elule ja probleemidele hoopis uue nurga alt.  Sageli kerkivad esile lihtsad lahendused, mille peale seni pole tuldud. Läbi hingamise on võimalik ühendust saada ka oma sisemiste loovate mõtetega. „Vabastav hingamine on suurepärane hingamisteraapia vorm, mis annab võimaluse vaadata endasse ning läbi hingamise vabastada  igapäeva stressi ja kõik selle, mis takistab meil elust rõõmu tunda, olemast õnnelik või terve,“ lausub Monika.

3 põhjust, miks tegeleda vabastava hingamisega:

  • Sügavalt hingamine suurendab elujõudu, aitab vabastada pingeid, kehasse talletunud vanu emotsioone ja luua uusi, positiivsemaid mõttemustreid.
  • Vabastav hingamine on seotud rakutasandil säilinud kehapingete, emotsioonide ja mälestuste vabastamisega, mis sügavama hingamise ja toetuse korral hakkavad esile tulema ja tervenema.
  • Sügav hingamine aitab teadvustada, mis meie elus on toimumas ja aitab vaadata kogu oma elule ja probleemidele hoopis uue nurga alt.

Tartus aset leidva hingamissarja kohta loe lähemalt siit ja Tallinna oma kohta leiad infot siit.

Head Uudised GoodNews