1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Devotion – The Practice: sündmus, mille eesmärk on inspireerida ja tähistada elu
Devotion – The Practice: sündmus, mille eesmärk on inspireerida ja tähistada elu

Devotion – The Practice: sündmus, mille eesmärk on inspireerida ja tähistada elu

8. oktoobril toimub Devotion – The Practice sündmus, mis pakub osalejatele võimalust järgida oma õndsust, parandada tervist ja luua loovalt rütme, mis toidavad.

The Practice on igakuine laupäevaõhtune 3,5-tunnine sündmus, mis korraldaja sõnul aitab igapäevaelus. On 108 praktikat, mis arendavad terviklikku, tähenduslikku, hästi elatud elu ja igal kuul uuritakse ühte uut praktikat. Oktoobri sündmuse teemaks on pühendumus. „Need sündmused pakuvad võimalust järgida oma õndsust, parandada oma tervist ja luua loovalt rütmid, mis sind toidavad. The Practice on transformeeriv rännak. Sisemise pühendumuse kasvatamine nõuab kordamise ja järjekindluse praktiseerimist kooskõlas taotluse, pühendumise ja tegevusega. Kui pühendumus ja alistumine ühtivad, on kõik võimalik ja juhtuvad imed,“ seisab sündmuse kirjelduses.

Ronski A. Kosky. Foto: Silver Siilak

“Pühendunud inimene naudib enda istutatud puude vilju. Pühendumus on pühendumine kõigile iseenda aspektidele, mis puudutavad nii sinu sisemise kui välist elu – sinu eesmärke, suhteid, väärtusi, visioone, käitumisi, tundeid ja mõtteid. The Practice avab südame eneseusaldusele, et saaksid olla intiimses suhtes ka teistega,” ütleb korraldaja Ronski A. Kosky.

Sündmuse ajakava:

18:30 Õhtu algab avaringiga.

18:45 Teadlik liikumine, meditatsioon ja ilus muusika kogu maailmast. Selles praktikas on sügav kehaline taotlus. Kombineeritakse meditatsiooni ~ vaikust ~ ja paigalseisu liikumise, tantsu ja püha muusikaga kultuuridest üle kogu maailma. „Suurepärane viis arendada kehastunud tantristlikku praktikat, mis aitab sul tähistada, nautida ja edukas olla. Saa teada, kuidas hingamine, mikroliigutused, paigalseis, vaikus ja meditatsioon su kogemust sügavamaks muudavad, suurema tasakaalu annavad ning võimaldavad end keha kaudu autentselt väljendada. Õpi, kuidas see praktika aitab sul ärgata ja oma elu muuta,“ seisab praktika kirjelduses.

19:45 Sol Motion™ transitants. Teadlik tantsupraktika, mis avab südame, rahustab meelt, lõdvestab keha ja liigutab igaühe hinge. Soul Motion on kombinatsioon liikumismeditatsioonist, kehateadlikkuse praktikatest ja ekspressiivsest tantsukunstist.

20:45 Kogukondlik Yin-jooga muusikaga erinevatest kultuuridest. Rahulik ja armastav praktika, mis aitab sukelduda sügavamale oma olemusse, arendada armastavat headust iseenda suhtes, et saaksid ka teisi armastada, ning muuta oma elu eesmärgi, taotluse ja pühendumusega pühitsuseks. Sügavalt lõdvestav kogemus tervendamiseks, kohaloluks ja selguseks.

21:45 Õhtu lõpetatakse lõpuringiga.

Mida neilt igakuistelt sündmustelt saab?

  • Juhendust, mis aitab arendada välja igapäevase vaimse praktika, mis on kehaline ja väestav
  • Õpid uusi viise kõigi oma suhete täiustamiseks, eriti iseendaga.
  • Elumuutvate ja tervendavate meele ja taju praktikate tutvustus
  • Istumis-, seismis-, liikumis- ja alistumismeditatsiooni praktikate arendamine. Tasakaal liikumatute ja kehalise liikumisega praktikate vahel
  • Enesehoolitsuse, enesepeegelduse, mõtluse ja intuitsiooni kuulamise praktiseerimine
  • Enda ja teiste inimeste teenimine
  • Need praktikad aitavad luua pühama elu
  • Selle sündmuse taotluseks on ärgata, elada hästi elatud elu, inspireerida, olla rohkem kohal, väljendada oma kirge, teha paremaid valikuid, uurida oma potentsiaali, tähistada elu ja saada oma olemusega intiimsemaks.

Sündmuse kohta leiad lisainfot Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews