1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. FESTIVAL ÜHENDUSES I Suveks plaanid tehtud? 4.-7. augustil toimub Ühenduses High on Life festival
FESTIVAL ÜHENDUSES I Suveks plaanid tehtud? 4.-7. augustil toimub Ühenduses High on Life festival

FESTIVAL ÜHENDUSES I Suveks plaanid tehtud? 4.-7. augustil toimub Ühenduses High on Life festival

4.-7. augustil toimub Adila puhkekeskuses Ühenduses High on Life Festival, kus luuakse ühendust ja saadakse osa teadliku kogukonna koosolemisest, avastades iseennast sügavamalt ja luues üheskoos maagiat. Ühenduses festival kutsub kokku kõiki, kellel on soov kogeda iseend, teist inimest ja kogu maailma sügavamalt ja värvilisemalt. „Meie juurde on teretulnud kõik suhtetüübid, sättumused ja vanused alates kaheksateistkümnendast eluaastast.

Ühenduses festival kutsub kokku kõiki, kellel on soov kogeda iseend, teist inimest ja kogu maailma sügavamalt ja värvilisemalt.

Foto: Aliis Kampus

Festival on ideaalne keskkond nii vallalistele, kes soovivad teistega ühenduda, kui ka paaridele, kes soovivad liikuda sügavamale lähedusse ja ühendusse. Luba endal lõõgastuda ja veeda aega looduses, jättes kiire igapäevaelu selja taha,“ kutsuvad korraldajad Tiit Trofimov, Merliis Sulg ja Peep Õunapuu osalema.

Foto: Aliis Kampus

Rohkem kui midagi muud siin maailmas vajame me ühendust

Festivali korraldajad sõnavad, et meil on vaja võimalust ühenduda iseendaga, kogeda suhteid, mis avardavad ja kosutavad. Ühendus on nii inimlik ja nii tavaline, üks meie esmastest vajadustest, kuid siiski on just praegusel ajal meil kõigil sellest puudu. See on kutse taaskohtuma sellega, mis on tegelikult oluline. Läbi ühenduse loome midagi suuremat. Ühenduses on vägi.

Ühendus on nii inimlik ja nii tavaline, üks meie esmastest vajadustest, kuid siiski on just praegusel ajal meil kõigil sellest puudu.

Foto: Ühenduses

Piletid

Festivali pass maksab praegu 330 €. Alates 1.06 on pileti hind 360 € ning augustis ostes 400 €. Lisaks on saadaval päevapiletid. Festivali pass sisaldab telkimiskohta, aga soovi korral saad valida endale ka majutusvõimaluse toas, kämpingus või glämpingus.

Foto: Aliis Kampus
  • Piletid saab toetada siit.

Festival leiab aset kauni looduse keskel rahuliku õhkkonnaga Adila heaolu –ja puhkekeskuses

Festivali korraldajate sõnul on see suurepärane paik, kus võtta aega enda jaoks, et oma keha ja vaimu tervendada. Võid ujuda järves, kasutada sauna või nautida spetsiaalselt lõõgastumiseks loodud paiku kogu festivalialal. Festivali jooksul on võimalik saada massaaži, teha joogat ja mediteerida ning saadaval on tervislikud smuutid, suupisted ja turg.

Adila Bagua

Kui soovid, võid siia kauemaks jääda ning metsiku looduse keskel asuvat Adila heaolu –ja puhkekeskust pikemalt nautida. Adila heaolu –ja puhkekeskus on Tallinna lennujaamast vaid 30 kilomeetri kaugusel ja kergesti ligipääsetav.

Ajakava

Nende kolme päeva jooksul saad osa võtta töötubadest, rituaalidest ja loengutest ning ühenduda paljude toredate inimestega palju sügavamal tasandil, kui Sa isegi ette oskasid kujutada.

Foto: Aliis Kampus
  • Täpsema ajakava leiab siit.

Esinejad

Ühenduses Festivalil astuvad üles Eesti ning välismaa teadlikkuse, enesearengu, suhete ja tantra õpetajad oma töötubade ning esinemistega. See festival toob kokku need, kes käivad oma individuaalset teed ja elavad oma sisemises vabaduses ja tões.

Foto: Aliis Kampus
Head Uudised GoodNews