1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Eestisse tuleb Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovi“ võitja
Eestisse tuleb Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovi“ võitja

Eestisse tuleb Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovi“ võitja

Tallinnas viibib 13.-15. septembrini Anu Pahka kutsel Viktoria Raidos, kes võitis Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovi“ 16. hooaja.

13. septembril esitleb ta T1 Mall of Tallinna Raamatukodu poes raamatut “Esivanemate pärand”, 14. septembril viib aga hotellis The Centennial läbi seminari “Raha räägib minuga”.

“Mis on rahavoog? Kuidas seda leida ja avada? Raha ei ilmu lihtsalt õhust. Esoteerilised rituaalid ja õiged teadmised kõrvaldavad tõkkeid teel ja toetavad õiget arengut heaolu poole, kuid õhust raha sülle ei kuku. Grupis lammutame ühiselt takistusi erinevate psühholoogiliste praktikatega, töötame arkaanidega, teeme praktilisi harjutusi igapäevatööks, määratleme täpseid juhiseid rahakanali avamiseks ja palju muud. Mõnikord puudub meil usaldus, meie kavatsused on nõrgad, me vajame tuge ja natuke stabiilsust. See on sinu elu ja sa suudad rohkem!” ütleb Raidos.

Seminaril käsitletakse järgmisi teemasid:

– Rahaenergia seadused
– Kus on rahaliste probleemide allikas?
– Kuidas avada rahaenergia kanalid?
– Kuidas mõjutab sugu finantsprobleeme ja kuidas sinu sugu neid lahendab? Millised üldised programmid ei lase rahavoogu avada. Miks raha sind ei armasta?
– Mis on sünnimaagia: kuidas leida võimu, mis suudab luua finantsvoogu?
– Mis on rahaline kaitse? Kuidas kaitsta oma seisundit ja hoida seda järeltulijate jaoks. Kuidas panna finantsvoogude peale kaitse?
– Kuidas toimub vaesuse programmeerimine? Mis see on ja kuidas sellest vabaneda?
– Kuidas kõrvaldada takistused rahalise heaolu liikumise suunas?
– Raha puhastamine. Takistustest pääsemine. Näed, kui tugev on rahaprobleem siin ja praegu ning kui palju raha armastab sind. Ennast energiaga täites saab raha ligi meelitada.

15. septembril annab Raidos Centennialis seminari „Armastus, suhe või maagiline efekt“. 

Seminaril käsitletakse järgmisi teemasid:

– Kuidas leida tõelist armastust, millest on kirjutatud raamatutes?
– Kuidas leida ja taastada tugevad perekondlikud suhted?
– Kuidas leida oma sajandi armastuspartner?
– Kas fantaasia võib saada reaalsuseks?
– Kas on olemas maagiline võti edukate suhete jaoks?

“Me kõik elame reaalsuse ja fantaasia vahel, paljud lihtsalt vajavad seda füüsiliselt, et unustada mineviku kibedus. Tänapäeva “üksildusevõrgustik” tekitab kohutavat ebakindlust ja seisab silmitsi reaalsuse julmusega. Reaalsusega, kus fantaasiad ja illusioonid armastuse kohta muutuvad kiiresti ängistuseks, pahameeleks ja vihaks. Sõbrad, kas te annate endale uue võimaluse? Kas on olemas koht armastuse maagiale? Lõppude lõpuks oleme plastilised ja haavad paranevad. On aeg avada oma meel ja süda, et leida lootuse- ja harmooniatee. Esoteerika ja psühholoogia koosmõjus loome õige ja tugeva vundamendi igaühe jaoks,” sõnab Raidos.

Individuaalvastuvõtule võtab ta ainult neid, kes lähevad seminarile.

Head Uudised GoodNews