1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Uue hingamiskursuse avaosa! Enesetervendamine, sisemise jõu ja väe äratamine
Uue hingamiskursuse avaosa! Enesetervendamine, sisemise jõu ja väe äratamine

Uue hingamiskursuse avaosa! Enesetervendamine, sisemise jõu ja väe äratamine

Tasakaalukeskus alustab Tartus 3. septembril ja Tallinnas 4. septembril uue teadliku ja vabastava hingamise kursusega.

Grupitöö toimub hingamisterapeut Monika Palmi juhendamisel ja toetusel, kes räägib: „Olen avastanud nende aastate jooksul hingamisterapeudina tegutsedes oma viisi ja meetodi, kuidas vabastavat hingamist on võimalik kasutada enesearenguks, enesetervendamiseks, endast teadlikumaks saamiseks või vaimseks kasvuks. Nüüd kutsun teid põnevale teekonnale, mis meid ees ootab!“

Septembris algav kursus annab tugeva baasi enesearenguks algajatele ja võimaldab kogemustega hingajatel veelgi sügavamalt ennast avastada, et oma potentsiaali ja jõudu oma elu paremaks muutmiseks kasutada.

Kursus on mõeldud neile, kes:

  • soovivad alles alustada enesearenguga
  • soovivad paremat tervist ja tervendada keha
  • soovivad rohkem endast teadlikud olla
  • soovivad suurendada elujõudu
  • soovivad paremat kontakti endaga
  • soovivad terveneda kõikidel tasanditel
  • soovivad midagi oma elus muuta
  • on juba enesearenguteel, aga soovivad veel rohkem sügavuti endaga tegeleda
  • soovivad vabastavalt hingamist kogeda või tegeleda hingamisprotsessis mingi endale olulise küsimusega
  • soovivad avastada hingamise imelist mõju ja väge
  • soovivad avada oma sisemist jõudu ja potentsiaali

Algajate jaoks on kursus heaks hüppelauaks Tasakaalukeskuse tulevastele teistele edasijõudnute kursustele.

„Kui sa soovid osaleda ainult mõnel korral, oled samuti oodatud. Kuna eneseareng on protsess ja teekond, siis regulaarsem osalemine annab võimaluse iseenda erinevate aspektidega süviti tegeleda, saada hea baasi edasijõudnute kursusel enesearenguga tegelemiseks ja saada muutustes parimat võimalikku toetust,“ sõnab Monika.

„Esimesel kohtumisel teeme sissejuhatuse teemasse. Räägime kursuseteemadest lähemalt. Kaardistame edasiseks koha, kus sa hetkel elus oled. Paneme kirja kavatsused, mida sooviksid muuta ja luua läbi selle kursuse erinevate osade hingamisprotsessis. Seda teeme ainult esimesel kohtumisel. Lõdvestume hingamisprotsessis ja laseme vabaks pinged,“ täpsustab ta.

„Loome hingamisprotsessis ruumi edasisteks põhjalikeks muutusteks. Palun võtta kaasa oma kirjutusvahend kogemuste üleskirjutamiseks ja märkmete tegemiseks, et toetada oma enesearengu teekonda parimal moel. Hingamisprotsessile lisaks teeme teemaga seotud meditatsioone, praktikaid ja erinevaid harjutusi,“ ütleb Monika. „Võib ka tegeleda ainult endale olulise teemaga. Kui on küsimusi, siis võta julgelt minuga ühendust!“

Iganädalane teisipäevane kursus kulgeb Tartus veebruari lõpuni välja. Tallinnas toimuvad kursused kaks korda kuus kolmapäevaõhtuti.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews