1. Avaleht
  2. Kuula
  3. DALI MINIPODCAST #9 I Liisa-Maria Connor annab nõu, kuidas planeerida oma aega
DALI MINIPODCAST #9 I Liisa-Maria Connor annab nõu, kuidas planeerida oma aega

DALI MINIPODCAST #9 I Liisa-Maria Connor annab nõu, kuidas planeerida oma aega

Õnne- ja inspiratsioonikoolitaja ja ajakirjanduse magistrant Dali Karat viib läbi Instagramis minipodcast’e. Tema üheksas külaline on coach ja suunamudija Liisa-Maria Connor, kes rääkis, kuidas planeerida oma aega.

Podcast’ist sai teada:

  • Kuidas planeerida oma aega
  • Mismoodi Liisa nii täiuslikuna tundub
  • Miks peaks oma aega kaitsma
  • Kuidas ehitada üles oma ideaalne nädal
Dali Karat. Foto: Kersti Niglas

Liisa-Maria usub, et inimestel on alati aega selle jaoks, mis nende jaoks päriselt oluline on. Aga tuleb defineerida, kas sa tead, mis on need asjad, milleks tahad aega võtta. Vahel on vaja natuke prioritiseerida.

Kui need on defineeritud, on oluline osa ka planeerimine ja seoste loomine. Ta usub, et ainult päevaplaan ei aita suurt plaani hoomata ja oluline on nädala plaan, et oma aega paremini planeerida.

Pane kirja oma väärtused, mida sa väärtustad. Paljudele seostub ajaplaneerimine robotliku sekundist-sekundisse plaanitud ajaga, kus kogu spontaansus kaob. Liisa-Maria jaoks pole üldse nii – plaani omamine tähendab, et ka puhkeaeg ja küünehoolduses käimine on eduka nädala osa. Igaks asjaks on oma puhver ja kui on suur pilt ees, saab ka rohkem olla hetkes – ei pea kogu aeg mõtlema, et mis kõik tegemata on.

Head Uudised GoodNews