1. Avaleht
  2. Hingele
  3. 7 inspireerivat mõtet peagi ilmuvast raamatust „Püha armastus“
7 inspireerivat mõtet peagi ilmuvast raamatust „Püha armastus“

7 inspireerivat mõtet peagi ilmuvast raamatust „Püha armastus“

Life coach, elustiilidisainer ja ettevõtja Merit Raju annab peagi välja koos oma abikaasa, slackline’i maailmameistri Tauri Vahesaarega raamatu „Püha armastus“.

Foto: Ruudu Rahumaru

Paar jagab raamatus suhte erinevaid etappe – rõõme ja väljakutseid, räägib tunnete, aususe ja suhtluse olulisusest.

Foto: Ruudu Rahumaru

Siit leiad 7 inspireerivat mõtet raamatust „Püha armastus“.

  • Imeilus suhe on võimalik, vaja on vaid inspiratsiooni, tahet ja natukenegi oskusi.
  • Kõige parem on üksi olles mitte vajada ja igatseda paarisuhet, vaid olla oma eluga nii rahul, et paarisuhe on nagu kingitus.
  • Teadlikus paarisuhtes on lihtne koos ja üksi oma emotsioone, hirme, piiravaid veendumusi, ebakindlust ja käitumist lahti mõtestada ja läbi töötada. Nii saab tervendada hingehaavu teineteise hoituses – isegi kui see on vaid aja ja ruumi andmine teisele –, et siis teadlikuma ja terviklikumana edasi õitseda.
  • See on nii ilus, kui palju ühendust saab kogeda läbi teise inimese silmade. Kui palju sünkroonsust võib tunda kahe südame ja keha vahel. See toidab sügavalt hinge, kui päeval loovad ühendust sõnad ja puudutused, pilgud ja mõttevahetused, koos kogetud olukorrad.
  • Teadlik paarisuhe on emotsionaalselt turvaline. Selline, kus miski pole tabu, miski pole liiga isiklik, kõik on päevavalgele toodud, läbipaistev ja usaldav.
  • Tunded on sõnumitoojad sellest, mis on meile oluline. Neid on vajalik tunda ja väljendada, aga nad ei pea endast järele jätma suhete tuumakatastroofi.
  • Ausus on ainuke võimalus, sest saladus tuleb välja või läheb seest, südametunnistuses, kõdunema, seeshoitud asjad käärivad ikka edasi, mürgitavad tasapisi ennast ja suhet.
Head Uudised GoodNews