1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO! Mis toimub suvel Kirna mõisas?
VIDEO! Mis toimub suvel Kirna mõisas?

VIDEO! Mis toimub suvel Kirna mõisas?

Kirna mõisa peremees Reimo Lilienthal ja Suvestuudio saatejuht Kadri Aavik

Tallinna Televisiooni “Suvestuudio” külalisena käis Telliskivi Loomelinnakus restorani Trühvel ette loodud stuudios Kirna mõisa peremees Reimo Lilienthal, kes sai kõigepealt saatejuhilt õnnitlused, sest “Puhka Eestis” portaal valis mõisa Eesti kümne kõige põnevama turismiobjekti hulka.

Külaline tunnistas, et tunnustus tuli üllatusena, sest Kirna on teistest mõisatest erinev — kui mõni neist on mõisasse teinud hotelli, restorani või midagi muud sellist, siis nende juurde minnakse tervisele kosutust saama.

Kirnas toimus hiljuti sündmus, kus sai kõndida sütel ja Reimo Lilienthali sõnul on see viis, kuidas seista vastu oma hirmudele. “Kui see ära teha, on inimese maailmapilt palju laiem ja ta saab aru, et hirm on vaid tema peas, seda see rituaal aitab,” selgitab ta.

Kirnas toimus hiljuti sündmus, kus sai kõndida sütel ja Reimo Lilienthali sõnul on see viis, kuidas seista vastu oma hirmudele.

Hiljuti tehti Kirnas ka külastajate rekord, kui Tervise- ja Tasakaalupäevast võttis osa pool tuhat inimest. Sellised sündmused on tavaliselt tasuta, heategevuslikku laadi, ning esinejad ja kunstnikud annetavad osa tulust holistilise tervisekeskuse loomiseks.

2. juulini on mõisas kunstnike Katrin Valdre ja Sven Saagi õlimaalide  näitus, maalid on ka müügiks ja pool tulust on kunstnikud lubanud annetada Kirna mõisa taastamiseks.

Kirna mõisa tegemistel saab silma peal hoida SIIN!

Head Uudised GoodNews