1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TÄNA KUMUS! Väelaulja Simriti kontsert äratab tervendava sisemise väe
TÄNA KUMUS! Väelaulja Simriti kontsert äratab tervendava sisemise väe

TÄNA KUMUS! Väelaulja Simriti kontsert äratab tervendava sisemise väe

SimritiTäna, 27. aprilli õhtul kell 19-21 toimub KUMU auditooriumis mantralaulja Simriti kontsert “Songs of Resilience”, mis on osa tema ringreisist Global Unity Tour. Simriti energial ja muusikal on väidetavalt võime puudutada inimesi sügavalt, mõista neid ja tuua neid koos endaga hinge piiramatusse kuningriiki.

Tänu oma üleilmselt hinnatud hingeminevale helile, muusikale ning hääle haruldasele võimele kanda edasi sügavat inimlikkust ja puhast armastust, on Simrit tuntud hüpnootilise maailma revolutsioonilise uuenduse ning tervendava ja sisemist väge äratava mantramuusika poolest.

Kreekas orvuna sündinud Simrit on oma erilise hääle pärinud armastatud Kreeka naislaulikute liinist: alates oma emast (kes oli liiga noor, et tema eest hoolitseda) kuni vanavanaemani. Väikelapsena adopteeriti ta Kreeka-Ameerika peresse, kus ta kasvas ümbritsetuna rikkast Kreeka kultuurist Lõuna-Carolinas.

Olles läbi imbunud ja väga noorest east alates õppinud Kreeka müstilist bütsantsi muusikat, seisab Simrit’i muusika selle mõjuvõimsa heli õlgadel. Teda on inspireerinud ka Kreeka klassikaline ja folkmuusika. Kasvades avardasid tema helimaailma ka Nana Mouskouri, Glykeria, Singh Kaur, Led Zeppelin, Mazzy Star, The Grateful Dead, Bob Marley, Jeff Buckley, Loreena McKennitt, India ja Aafrika püha muusika ning paljud teised.

Simrit2

“Simrit’i jaoks ei ole laulmine etteaste, vaid Jumalikkuse püha teenimine. Tema hääl, muusika ja tema õpetused peegeldavad tema pühendumist, mis paistab temast tulevat nii loomulikult ja pingutuseta. See pühendumus on kingitus, ülim kõikidest annetest, mis juhatab tuhandeid olemise valgusesse ja teadlikkusse, mis on praegusel ajal inimkonnale eluliselt oluline,” ütleb väelaulik Snatam Kaur.

“Ennekõike olen ma suur Simriti austaja. Tema meloodiatunnetus, tema energia ja musikaalsus tõstavad teda teistest esile. Minu jaoks on Simrit selle uue päeva ja aja hääl.” on öelnud lauljatar Belinda Carlisle.

Simrit3

Simriti kaunist hingemineva vibratsiooniga heli ülistatakse üle maailma ning tuntakse tema hääle väge suhelda läbi sügava inimlikkuse. “Ühine Simriti ja tema bändiga sellel ülendaval muusikaõhtul, mis laseb Sul pääseda oma hinge sügavustesse. Muusika kõlama hakates ei lähe Sul palju aega taipamiseks, et see ei ole harilik mantrate loitsimise ja maailmamuusika kontsert. Tõstvad helid, kõrge vibratsioon, maailmaklassi muusikud ja Simriti lummav hääl… Ole valmis tõusma lendu!” soovitavad korraldajad. “”Songs of Resilience” Global Unity Tour reisib läbi Euroopa, et tähistada seda, mis meil kõigil on ühist: inimsüda, inimveri, inimhääl ning muusika universaalne keel, mis toob kõiki kokku. Sel õhtul Sa laulad, loitsid tervendavaid mantraid, tantsid ning lahkud avatud südamega. Simrit laulab koos oma bändiga nii vanu lemmikuid kui ka uusi laule!”

Pileteid kontserdile saab Piletilevist 30 euro eest ja ukselt 40 euroga.

Head Uudised GoodNews