1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kuidas oma hinge juhendada?
Kuidas oma hinge juhendada?

Kuidas oma hinge juhendada?

15.07.13 Kristiina Puusild_Mõtlesin et äkki soovid, tegin selle küll ise aga kui tegin siis mõtlesin sinu kogu peale, tehtud Itaalias Lago di Garda järveääres
Monika Kuzmina südamete kollektsioonist
Foto: Kristiina Puusild

Kas teate, kes te olete ja miks te siin olete? Kas teate, mis on teie missioon siin elus? Kas olete teadlik, et teie hing juhendab teid iga päev? Pole tähtis, kui suur on teie väline edukus, kui te ei tea vastuseid neile küsimustele, siis võib teile vahel tunduda, et midagi on puudu teie elust. Selleks ongi olemas viisid, kuidas oma hinge juhendada.

Hinge juhendamise etapp võtab aega 28 päeva ehk 4 nädalat. See koosneb lahtiseletustest iga päeva kohta, kuid toome teieni välja üldised juhised.

Õhunädal – vaimse mina puhastamine

Selle nädala peamiseks eesmärgiks on teadvustada õiget hingamist ning seda märgata. Keskenduge hommikul ärgates esimese asjana õhule enda ümber. Hingake sügavalt sisse ning teadvustage teid ümbritsevast füüsilisest õhust. Tunnetage, et sisse hingates hingate sisse eneseväärtustamist ning välja hingates kriitikat enese suhtes.

Sellesse nädalasse kuuluvad päev-päevalt elu hingamine, otsuse tegemine muuta oma elu, segaduse koristamine oma kodust, teadvustamine oma praegusest elust, energia üles ning alla kõikumise teadvustamine, kergemaks muutumine ja vabastamine ning hinge elumissiooni uurimine.

Veenädal – emotsionaalse mina puhastamine

Oluline on keskenduda ärgates veel enda sees – sinu organismis on 75 protsenti vett, samuti leidub seda alati atmosfääris. Jooge palju vett kinnituseks, et vesi puhastab teie minevikku, teie keha ja teie hinge.

Sellel nädalal läbid päev-päevalt emotsionaalse pöördepunktide uurimise, oma elu tähenduse uurimise, energia allikate avastamise, suhete uurimise, rahu andmise endale, tänulikuse avastamine, ohvrimõtlemisest loobumise.

Tulenädal – hingelise mina puhastamine

Üks tähtsamaid elu muutumise viise on tegutseda. Sageli kõhkleme tegutsemast, sest meid valdab hirm, hirm edu ees, hirm läbikukkumise ees või isegi sügavamale maetud alateadlikud hirmud.

Hommikul ärgates keskendu enda ümber ja enda sees olevale tulele. Valgus on tule aspekt. Keskenduge enda ümber olemale valgusele.

Sellesse nädalasse kuulub hirmuga silmitsi seismise, riskimine, varjuga silmitsi seismise, elule jah ütlemine, elu omaks võtmine, vaimsete liitlaste avastamine, lõkkele loovuse tule puhumine.

Maanädal – füüsilise mina puhastamine

Keskenduge igal hommikul ärgates kõigepealt oma ümbruse füüsilisele olemusele. Pange tähele teid ümbritsevate asjade kuju ja tekstuuri. Tunnetage oma keha tugevat füüsilist olemust. Jälgige, kuidas suhtlete füüsilise universumiga ja kuidas end sellega samastate.

Sellel nädalal leiad ühenduse oma kehaga, vabastad mürkidest oma organismi, leiad hinge kodu, avastad armastuse ringi, lood võrratu tuleviku endale.

Kui soovid ette võtta kogu selle kuu ajase teekonna, et avastada oma hinge tõeline omadus, siis täpsed juhised igaks nädalaks ja päevaks leiad raamatust “Hinge juhendamine, 28 päeva oma tõelise mina avastamiseks”, mille autoriks on Denise Linn.

Avastage oma hinge tõeline võrratu olemus!

Tuuli Mäemat

Head Uudised GoodNews