1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. YIN JOOGA! Yin jooga töötab sügavuti, kaasates keha liigesed, meridiaanid, närvid ja veresüsteemi
YIN JOOGA! Yin jooga töötab sügavuti, kaasates keha liigesed, meridiaanid, närvid ja veresüsteemi

YIN JOOGA! Yin jooga töötab sügavuti, kaasates keha liigesed, meridiaanid, närvid ja veresüsteemi

yin-jooga14. jaanuaril 2017. aastal kell 19-21.30 toimub taas Yin jooga koos tervendavate helide töötoa ja veeenergiaga, mis on üks imeline võimalus sisustada nädalavahetuse õhtupoolik ja avada uks sisemisele tervenemisele.

Teise töötoa jõuallikaks on element Vesi ning ees ootab intensiivne Yin jooga tund, saatjaks Vee energiast inspireeritud elavad helid. Workshop jätkub sujuvalt tervendavates helilainetes, mis viivad osalejaid kausside ja veevulinaga totaalsesse lõõgastusse koos vaimse ärkamisega.

Tehakse läbi Yin jooga seeria, mis kestab umbes 75 minutit ja sobib suurepäraselt nii oma teekonda alustajatele kui kogenud joogatajale. Yin jooga töötab sügavuti, kaasates keha liigesed, meridiaanid, närvid ja veresüsteemi. Ühes poosis püsitakse pikemalt, umbes 5 minutit, mis laseb vabaneda pingetest ja samas tekitab meditatiivse oleku, ühildades keha ja meele.

Workshop lõpeb lamamisasendis,mis vältab umbes 45 minutit, kus heliravitseja avab tervendavate helidega veelgi võimsamalt vaimsed ja füüsilised blokeeringud kehas, viies meid sügavale meditatiivsesse seisundisse, see on keha, meele ja vaimu heliline transformatsioon.

Juhendaja on Anastassia Leppikson ning muusikaga saadab helimeister Denis Vinogradov.

Registreerimiseks (mis ühtlasi tagab koha) saada sõnum FB-s Kadi-Johannale või email: kreial@hotmail.com. Kohtade arv on piiratud.

Rohke infot leiab SIIT!

Jüri Kukk Ajakirjanik