1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. VIDEO JA FOTOD I Hulla nagu lapsepõlves: Täiskasvanute Lastelaager toimub juba kuuendat aastat!
VIDEO JA FOTOD I Hulla nagu lapsepõlves: Täiskasvanute Lastelaager toimub juba kuuendat aastat!

VIDEO JA FOTOD I Hulla nagu lapsepõlves: Täiskasvanute Lastelaager toimub juba kuuendat aastat!

Kes meist ei meenutaks lapsepõlve, kus rohi oli rohelisem ning elu palju lõbusam. Need põnevad laagrisuved, uued sõbrad…

Foto: Kadri Valsberg

Täiskasvate Lastelaager, mis algab 31. juulil pakub võimaluse minna tagasi lapsepõlve. “Me ei lõpeta mängimist mitte seepärast, et saame vanaks, vaid me saame vanaks, sest me lõpetame mängimise,” on öelnud 2017. aasta lastelaagri peakasvajataja Fantuzzi.

Foto: Kadri Valsberg

Hulla nagu lapsepõlves

Täiskasvanute Lastelaager toimub juba kuuendat aastat ja iga kord osaleb laagris kuni 55 täiskasvanud last.

Foto: Kadri Valsberg

Laager pakub palju hullamist, suplemist ja saunu, töötubasid, südame ja hääle avamist, tervislike maiuste söömist, tervislikku taimetoitu, mõnulemist, trummimist, batuudil hüppamist, kallistamist, veidi vingerpusse ja diskot keset loodust!

Kokkuvõttes tehakse kõike, mis hoiab keha ja hinge noorena. Stress, pinged ja muretsemine muudetakse laulu, tantsu ja mängude abil rõõmuks, rahuloluks ja julguseks.

Kusjuures lapsed laagrisse lubatud ei ole, et osalevad täiskasvanud saaksid olla kohustustest vabad ja tunda end ise lastena.

Väelaule laulab Tom Valsberg, korda hoiab muinasjutuvestja ja täiskasvanute arendavate mängude spetisalist Erki Kaikkonen, sportlikke mänge korraldab blogija Illimar Pilt, kohal on trummiõpetaja Rauno Vaher, hääleõpetaja Kati Lumiste ja inspiratsioonikoolitaja Marlen Annabel Kubri.

Foto: Kadri Valsberg

Avardab su olemust igal tasandil

Laager algab reedel, 30. augustil kell 18, ent kohale võib tulla nädalavahetust juba kella kolmest. Läbi saab laager pühapäeval, 2. augustil kell 20 suure kakaotseremoonia ja ekstaatilise tantsu peoga Adilas, kuhu võivad tulla ka sõbrad, kes seekord laagrisse tulla ei saanud.

Laagri tasu sisaldab endas majutust voodis ja voodipesu, õpetajate palka ja välismaalt tulnud õpetajate lennupileteid, kompleksi renti, kuute taimetoidu söögikorda, sauna ja basseini ning laagri lõpukontserti.

“Kui ühislaulmisele lisada tubli annust väge, tantsu ja mänge, siis on tulemuseks puhas maagia ja rõõmu laager, mis avardab su olemust igal tasandil!“ räägib üritusest laagris osalenud koolitaja Joonas Saks.

Foto: Kadri Valsberg

Rohkem infot leiab Facebookist!

KUULA TÄISKASVANUTE LASTELAAGRI HÜMNI!

 

 

Head Uudised GoodNews