1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. TRUMMIÕPE I Oled unistanud trummimänguoskusest? Sind oodatakse kogenud Soome meistri trummiõppesse
TRUMMIÕPE I Oled unistanud trummimänguoskusest? Sind oodatakse kogenud Soome meistri trummiõppesse

TRUMMIÕPE I Oled unistanud trummimänguoskusest? Sind oodatakse kogenud Soome meistri trummiõppesse

Uuel ehk koostööajastul, mis soosib lihtsust ja naudingut, pakub Chandaa eestlastele võimaluse osaleda Arto Ukko eriti põnevas Trummiõppe ringis, kus trummida enda ellu paremat enesetunnet, rohkem armastust ja küllaga hüvesid.


Õpi trummi mängima meistri käe all

Et osata trummi mängida, on vaja vaid tahet ja julget pealehakkamist. Ülejäänu leiad Soome trummimeistri Arto Ukko töötoast. Trummiõpe Arto Ukkoga toimub 9. augustil kell 10-14. Kui soovid, saad endale ka ise trummi valmistada trummivalmistamise töötoas 7. või 8. augustil kell 10-18, kus seda õpetab tegema õpetaja, kes on trumme valmistanud üle 20 aasta.

Arto Ukko viib trummimängu uuele tasandile, kus trummist saab hea kaaslane rännakutes, reisil, sõprade keskis või ise endaga olemises. Ta teab, et trummirütm loob rahuliku õhkkonna, südamerahu ja hea olemise. Pühendunud trummimeister on sõber iga trummiga, mis toob maailma juurde valgust ja sära.

Trummirütm loob rahuliku õhkkonna, südamerahu ja hea olemise.

Arto Ukko sõnul aitab trumm kasvada lähemale iseendale ja oma südamele, mis on sügava õnne aluseks.

Kõigil on võimalik oma elus kannapööre teha

„Valmis armastuse teekonnaks, avanevad väärtuslikuimad anded ja kingitused, mis elul varuks,” ütleb Chandaa, kes korraldab ja ühtlasi ka tõlgib Arto Ukko saabuvat trummiõppesündmust.

Chandaa kirjutab lugusid, mis on kantud kanaldustest ja inimeste igapäevaelust. Ta soovib valgustada soovijate teekonda ja tõsta peadpööritavast tormimerest tasakaalu. Tema usuks on vabadus ja religiooniks avatud süda.

Andunud muutusse, ütleb Chandaa, et kõigil on võimalik oma elus kannapööre teha – ta on ise seda kogenud ja totaalse muutuse läbinud. Nüüd on ta valmis olema toeks kõigile soovijatele, kes tahavad elada küllusteadvuses, eemal puudusest.

Kõigil on võimalik oma elus kannapööre teha.

Tema kirjutatud lood on paeluvad, vahel värsivormist tingitult mõistusele lahti seletamatud. Kuid sellest pole midagi, sest alateadvuse jäigastunud hirmud saavad just sel moel lahti kukutatud, et vana ja ennast lõhkuv välja ning uus toetav elustiil asemele suigutada. Alateadvuskoodi muutmata võib kaasaskantav uskumustepagas tühistada unistused, kuigi neid väga oma ellu ootame, nende nimel palju tööd teeme.

Muuda oma mõttemustreid

Mõistusekihi tasandil töötades, sellele kõike seletades ja põhjendades, jääb Chandaa sõnul nägemata nn kurjajuur, hirm. Kuna enda tõestuseks ja piisav olemiseks tahame hirmu eitada, alla suruda, on selle ülesleidmiseks vaja omajagu kavalust. Seepärast on oluline siseneda otse alateadvusse, et sellest lõigata välja see, mis iseendale jalga ette paneb.

Chandaa lood on keharakke puhastavad, teadvust laiendavad, vaimset kasvu tõhustavad ja uut mõttelaadi sisendavad. Need lubavad uutel tekkinud rakkudel moodustuda tervete rakkude järgi, võimaldades puudutada avardunud elu.

Koodide lahtiharutamiseks ja mõttemustrite muutmiseks on soovitav ühte ja sama artiklit lugeda 21 järjestikust päeva, sest rakukoodimuutus, kus vana 3D-pilt paigutub, vajab lahustumiseks just nii palju aega. Kui artiklist mõistusega aru ei saa, pole vaja Chandaa sõnul heituda. Alateadvus teeb oma töö, peegeldades tulemused tavaellu niikuinii. Lugeja osa on olla avatud ja valmis eluande jaatama, sest  tulemus on seda tõhusam, mida intensiivsemalt, suuremas kohalolus ja rohkem lugeda.

“Olge ikka hoitud ses mõnusas seikluses, mil nimeks Elumäng”, ütleb lõpetuseks Chandaa.

Trummiõppe kohta leiad infot SIIT!

Toimumise aeg ja koht 

07.08.2020 kell 10.00 Trummivalmistamine Arto Ukkoga TAO keskuses

08.08.2020 kell 10.00 Trummivalmistamine Arto Ukkoga TAO keskuses

09.08.2020 kell 10.00 Trummiõpe Arto Ukkoga TAO keskuses

Head Uudised GoodNews