1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. VIDEO I Kaidi Karilaid: see, et sa hingad, on rikkus!
VIDEO I Kaidi Karilaid: see, et sa hingad, on rikkus!

VIDEO I Kaidi Karilaid: see, et sa hingad, on rikkus!

Õnnekoolitaja Kaidi Karilaid kutsub kõiki inimesi tulema oma südametesse ja hakata vaatama, mis siis saab.

Kaidi Karilaid

„Mulle meeldib tuua loodusest näidet, sest Maa on üks kõige ehedam peegel meile. Planeet Maa, atmosfäär, päike, kõik see õhk, hapnik, maapind – need töötavad koos. Keegi ei keela kedagi, keegi ei käsuta kedagi, keegi ei heida kedagi kõrvale. Kõik lähtuvad iseenese teadmisest,” ütleb ta. „Me oleme arvanud, et saame enese sisse siis, kui saame väljast asjad korda. Universum ei tööta selliselt. Me kõik oleme osa universumist. Sa hakkad siit seestpoolt pihta, siis hakkab kõik lahti minema, siis saab tervis korda, kõik hakkab voogama, päike hakkab paistma, siis tuleb ka raha.”

„Minul ei olnud seda, et kohe hakkas tulema – et sain südamesse ja kohe oli miljon kontol. Seda ei ole sellisel kujul kindlasti mitte. Küll aga ma näen, tajun ja olen see miljoni dollari tunne. Sa tead, et sul ei ole mitte millestki puudus, sul on kõik olemas, ülivõimas keha, ülivõimas teadvus, see süda, see sõna, mis võib lihtsalt muuta inimese elu sekundiga või see sama silmavaade ja naeratus. See hakkab muutma ja ühel hetkel muutub füüsiliseks rahaks. Raha ei ole ainult see, mis on kontol, mis on paber. Raha on kõik see, mis sa oled, kõik võimalused, mis sinu ellu tulevad. See, et sa hingad, on rikkus,” ütleb Karilaid.

Ta ühendab sellega ka mõtte, et oli 25 aastat pikas suhtes, tal on kaks täiskasvanud poega, kuid ühiskond nagu ootaks selliselt inimeselt, millal ta lõpuks mehe leiab. Samamoodi on noorematega, kes on sellises vanuses, kus võiks juba mehele minna ja lapsi saada.

„Me oleme kuidagimoodi arvanud selle valeks, et mul on kahju, et sa oled üksi. Me arvame, et sa oled üksi olles kurb, aga võib-olla talle just meeldib see. Kust me võtame selle mõtte, et kui ma ei soovi päriselt suhet, siis ma olen kuidagi kurb? Ameerikas selgus ühes uuringus, et 98 protsenti suhetest luuakse mõttega, et pigem kehv suhe kui suhteta,” räägib Karilaid heade uudiste portaali saates „Räägi oma lugu“.

Head Uudised GoodNews