1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Birger Aavik: on suur samm, kui mees julgeb end teha haavatavaks
VIDEO I Birger Aavik: on suur samm, kui mees julgeb end teha haavatavaks

VIDEO I Birger Aavik: on suur samm, kui mees julgeb end teha haavatavaks

Laitse Graniitvillas toimub 1. juulil Rõõmufestival, kus saab täiega nautida rõõmu ja aktiveerida endas väike laps, kes on olemas meis kõigis, aga kelle oleme ehk peitu pannud.

Monika Kuzmina ja Birger Aavik. Foto: Virko Veskoja

Birger Aavik usub, et on väga suur ja julge samm, kui mees end igapäevaraamist välja tuleb ja julgeb end teha haavatavaks. Kui ta julgeb näidata välja oma emotsioone ja tundeid, miks mitte ka pisaraid.

On väga suur ja julge samm, kui mees end igapäevaraamist välja tuleb ja julgeb end teha haavatavaks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RÕÕMUFESTIVAL (@roomufestival)

Miks on vaja kehaga tegeleda? Kehasse talletuvad emotsioonid, stress ja pinge. Kui õpime keha kuulama, tunnetama energiat, saama iseendaga paremasse kontakti, hakkavad asjad liikuma paremuse poole, isegi kui oled väga raskes kohas.

Rõõmufestival toimub 1. juulil Laitse Graniitvillas

Festivali eesmärk on keskenduda rõõmule läbi muusika ja enesearenguteemade, mis aitavad end avada ja tuua välja loomulik rõõmutunne.

Korraldaja Tiit Trofimov sõnab, et rõõm vallandab meis positiivsed emotsioonid, mis aktiveerivad meie keha. Stressihormoonid tõmbavad tagasi ja saavad aru, et kehas neile ruumi ei ole.

Festivalil saab endas valla lasta väikse lapse, kes on olemas meis kõigis. Ka täiskasvanud inimene võib olla lapselikult rõõmus – tantsida ja naerda! Endas lapselikkuse leidmine on üks arengu olulisemaid osasid.

RÕÕMU RETSEPT

  • Tantsimine. Tants on meie loomulik tegevus. Ema süda on esimene rütm igale lapsele ja see talletub meie rakumälusse. Kui hakatakse rütmi või trummi lööma, hakkad ürgsel tasandil oma keha liigutama. Küsimus on selles, kas sa lubad seda või mitte! Läbi tantsu saavutab kõige kiirema kontakti iseendaga.
  • Ühislaulmised. Pole oluline, kas sa oskad laulda või mitte, see vabastav tegevus rõõmustab igaühte!
  • Huumor. Naer aitab välja tuua lapse meie sees!
  • Kontserdid. Need aktiveerivad sügava poole sinus ja toovad su endaga rohkem kontakti.

FESTIVALI PILETID

Head Uudised GoodNews