1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO! E-motion – läbi keha kohalolekusse
VIDEO! E-motion – läbi keha kohalolekusse

VIDEO! E-motion – läbi keha kohalolekusse

Dorothe Trassl räägib 2.-4. novembrini Tallinnas BlissTray konverentsikeskuses üritusel „E-motion“, kuidas kehaga uuesti ühendus luua, saada teadlikuks ning avaneda emotsionaalselt ja füüsiliselt, õppida kuulama intuitsiooni, õppida uuesti usaldama ennast, enda emotsioone ja kehatarkust.

Foto: Pixabay

Dorothe käe all loovad osalejad ühenduse oma kehaga, vabastavad pikaaegseid füüsilisi ja emotsionaalseid blokeeringuid, teevad traumajoogat, raputamist, väristamist, traumavabastamist, hingamistööd ja liikumist.

Foto: Pixabay

Psühholoogi ja joogaõpetajana ühendab Dorothe parima mõlemast maailmast. Dorothe on Rännaku praktik, teadlik nõustaja ja e-motion-traumajooga terapeut. Lõuna-Aafrikas elades töötas Dorothe terapeudi ja nõustajana heategevuslikus organisatsioonis, kus ta seisis igapäevaselt silmitsi lootusetute olukordade ja südantlõhestavate traumadega. Ta avastas ja lõi seal mitmeid tehnikaid, mis aitavad leevendada valu ning lubavad kehal ja hingel terveneda siis, kui sõnadest ja mõistmisest ei piisa.
Tema kirg on alati olnud klientide tervendamine ja vabastamine, indiviidide väestamine, et neist saaksid muutuste loojad oma kogukondades. Eriti armastas ta grupitööd naistega.

Foto: Pixabay

2007. aastal pöördus Dorothe tagasi Saksamaale, kus ta peab erapraksist treeneri ja terapeudina ning viib läbi töötubasid ja retriite. Dorothe kombineerib oskusi traumateraapiast, raputamisest, väristamisest ja joogast ning loob unikaalse teraapiavormi nimega e-motion. Tema hääl kannab endas vaikust, usaldust ja kinnitust, mis on vajalikud sügavate haavadega silmitsi seismiseks.

15. septembrini on võimalik seminari pilet omandada soodsamalt. Rohkem infot leiab SIIT!

VAATA DOROTHE KEHATÖÖ SEMINARI VARASEMAT TUTVUTUST!

Head Uudised GoodNews