1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. GoodNews soovitab! Pure Mindiga sügisel seminaridele
GoodNews soovitab! Pure Mindiga sügisel seminaridele

GoodNews soovitab! Pure Mindiga sügisel seminaridele

„Enneagram“, „Kasvame koos“, „E-motion“ – seminare, mida Pure Mind sügisel korraldab, on palju. Räägime neist paari lausega lähemalt.

Enneagram on pealtnäha lihtne, isiksusi üheksaks erinevaks tüübiks lahterdav süsteem, kuid see peidab endas sügavaid teadmisi ja selle ajalugu ulatub paari tuhande aasta taha. See, mida teeb Joonas Saks 28. septembril seminaril „Enneagram“, ei ole lihtsalt õpetamine. Pure Mindil on pakkuda alustajale vajalik toetus, et ta saaks minna asjaga sügavuti edasi. On grupp, kes enneagramimeetodil töötab inimestega emotsionaalsel tasemel, kuni nad saavad teadlikuks ja läbi kogemuste asjad selgeks. On inimesed, kes oskavad aidata ja suunata.

Walesist pärit Hoppi Wimbush õpetab 19.-21. oktoobrini seminaril „Kasvame koos“ lapsevanematele lastega koos kasvamist. Seminarile soovitab Hoppi tulla vanematel koos, sest nii tekib ühistunne. Oodatud on ka erialatöötajad, kes soovivad toimida rohkem südametasandilt ning omandada kiired ja tõhusad meetodid elu valusama poole tervendamiseks.

Sakslanna Dorothe Trassl räägib 2.-4. novembrini seminaril „E-motion“, kuidas kehaga uuesti ühendus luua, saada teadlikuks ning avaneda emotsionaalselt ja füüsiliselt, õppida kuulama intuitsiooni, õppida uuesti usaldama ennast, enda emotsioone ja kehatarkust. Dorothe käe all loovad osalejad ühenduse oma kehadega, vabastavad pikaaegseid füüsilisi ja emotsionaalseid blokeeringuid, teevad traumajoogat, raputamist, väristamist, traumavabastamist, hingamistööd ja liikumist.

Hollandlane Arnold Timmerman õpetab 24.-25. novembrini seminaril „Dogma Detox“, kuidas aidata ennast, oma töötajaid või kliente uuele tasandile kõigest minute jooksul. Kas tunned, et mõni oluline muutus on käeulatuses… ent ometi ei realiseeru see sinu jaoks? Kas näed, et sinu tiim või kliendid, keda nõustad, janunevad tõelise muutuse järele… kuid püsivad siiski muutumatult paigal? Siis võib „Dogma Detox“ olla just sinu jaoks. Kui aga eeldad, et tegemist on mõne järjekordse tavapärase seminari, koolituse või teoretiseeriva loenguga, mida tuleb kaks pikka päeva üle elada, siis parem loobu osalemismõttest.

Seminarid toimuvad Tallinnas Blissi konverentsimaja, välja arvatud „Kasvame koos“, mis toimub Adila puhkekeskuses.

Head Uudised GoodNews