1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub kolmandal päeval
Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub kolmandal päeval

Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub kolmandal päeval

4.-7. augustil toimub Adila puhkekeskuses Ühenduses High on Life Festival, kus jagavad oma töötubasid ja esinemisi nii Eesti kui ka välismaa teadlikkuse, enesearengu, suhete ja tantra õpetajad. Toome teieni festivali kolmanda päeva programmi.

Ühenduses Festival 2021 – High on life. Foto: Alice Märtin

Avatseremoonia toimub 4. augustil kell 14.00.

Peatempel

8.00 BlissJooga – Katrin Kivi. „BlissJooga on orginaalne voolav joogastiil, kus pearõhk on iseenda keha tunnetamisel ja nautimisel. Alustame tundi rahuliku kohanemisega, seejärel loome kohtakti kehaga. Keha aktiveerimine ja venitused valmistavad sind ette väikeseks hingamismeditatsiooniks, kus võid saada kõiksuse kogemuse ja jõuda bliss seisundisse,“ seisab festivali kodulehel töötoa kirjelduses.

BlissJooga on orginaalne voolav joogastiil, kus pearõhk on iseenda keha tunnetamisel ja nautimisel.

Katrin Kivi. Foto: BlissJooga

10.00 Festivalipere kogunemine.

12.00 Womb Yoga – Kristiina Viires. „Womb Yoga on loodud naistele ning sobib igas vanuses ja elufaasis. Selle eesmärk on toetada naisi menstruaaltsükli ja erinevate elufaaside jooksul, tõstes teadlikust naise keha ja kogemustega seotud teemadel. Womb Yoga tervendavad praktikad aitavad Sul naisena luua ühenduse oma sisemise tarkusega ja intuitiivse teadmisega, emaka väega, avades sügavatele taipamistele, ning aidates mõista erinevaid eluperioode, mida naistena kogeme,“ seisab töötoa kirjelduses.

Womb Yoga on loodud naistele ning sobib igas vanuses ja elufaasis.

Kristiina Viires. Foto: Erakogu

14.00 Kriisid ja kokkulepped paarisuhetes – Kaisi Kask ja Rain Tunger. „Mind paeluvad inimsuhted ja selle keerukused ning kõik see, kuidas neid lahti harutada. Selles vallas on elu olnud mu suurim õpetaja. Kuna mu uudishimu on suur, siis lisaks olen täiendanud ennast paliudel erinevatel koolitustel. Usun lõputult armastusse ja kui see ei toimi, siis tuleb suurendada doosi,“ sõnab enda kohta Kaisi. Rain Tunger on ennast uuesti ja uuesti avastav 42 aastane mees, elukaaslane, 2 tütre isa, ettevõtja, muusik, külalislahkuse eestkõneleja, koolitaja, meditatsiooni ja circlingu praktik. Peamiseks tööks on töö iseendaga.

Rain Tunger. Foto Erakogu

16.00 Kuidas kasutada circlingu praktikat paarisuhtes – Kaisi Kask ja Rain Tunger.

18.00 Innocence & Eros: A Sex Magic Ritual for Manifestation – Eugene Hedlund. Eugene Hedlund on The School of Tribal Tantra asutaja ja sertifitseeritud 5 Rütmi® tantsu õpetaja, kes baseerub ja tegutseb nii USA-s kui Rootsis. Ta juhib töötubasid ja koolitusi USA-s, Euroopas, Aasias ja Austraalias. “Mind inspireerib ikka ja jälle olla kutsutud osalema pühades ringides üle kogu maailma, kuhu otsijad kogunevad, et avada oma süda ja kutsuda teisi sama tegema. Lõpuks oleme me nii palju sarnasemad kui erinevad. Ma ei ole siin selleks, et pakkuda midagi uut, vaid selleks, et aidata meil meeles pidada midagi vana, midagi tõelist, midagi, mis on alati olnud… et oled terviklik. Sinust piisab,“ sõnab Eugene.

20.00 Ekstaatiline tants – Kareem Raihani. Raihanit nimetatakse Tantsušamaaniks ja ta on plaate mänginud ligi 25 aastat.

Tiit Trofimov ja Kareem Raihani. Foto: Erakogu

Kareem on maailmarändur ja kõikjal, kus korraldatakse ekstaatilise tantsu pidusid, tuntakse Raihani nime.

22.00 Tuletseremoonia. “Tuli on neljast ürgelemendist (õhk, tuli, vesi, maa) kõige kiirema transformeeriva jõuga ja seettu on tule väge põlisrahvaste kultuurides iidsetest aegadest austatud ning pöördutud palvetes tulevaimu poole. Nii loome meiegi püha ruumi ja austame tulevaimu puhastumiseks, vanast vabanemiseks, uuele ruumi tegemiseks ja oma soovide ning taotluste saatmiseks tule transformeeriva jõu läbi vaimude maailma,” seisab festivali kodulehel. Tuletseremooniat viib läbi Nida koos abilistega. Nida on pühendunud šamanistlikele praktikatele, tervendamisele, riitustele ja tseremooniatele.

Ühenduses Festival 2021 – High on life. Foto: Alice Märtin

Tuleloitsu sõnad:

Tuul,Tuul – ürgne vägi,
mulle näita sa teed.
Tuul,Tuul – ürgne vägi,
võtan vastu südames.
Tuul,Tuul – ürgne vägi,
mina kummardan su ees.

Tuli,Tuli – ürgne vägi,
mulle valgusta sa teed.
Tuli,Tuli – ürgne vägi,
võtan vastu südames.
Tuli,Tuli – ürgne vägi,
mina kummardan su ees.

Vesi,Vesi – ürgne vägi,
mulle puhasta sa teed.
Vesi,Vesi – ürgne vägi,
võtan vastu südames.
Vesi,Vesi – ürgne vägi,
mina kummardan su ees.

Maa, Maa – ürgne vägi,
mulle juhata sa teed.
Maa, Maa – ürgne vägi,
võtan vastu südames.
Maa, Maa – ürgne vägi,
mina kummardan su ees.

Ema, ema – ürgne vägi,
ava armastusele.
Ema, ema – ürgne vägi,
võtan vastu südames.
Ema, ema – ürgne vägi,
mina kummardan su ees.

Isa, Isa – ürgne vägi,
juhi julgusele.
Isa, Isa – ürgne vägi,
võtan vastu südames.
Isa, Isa – ürgne vägi,
mina kummardan su ees.

Minu, minu ürgne vägi,
palun saada mind mu teel.
Minu, minu ürgne vägi,
võtan vastu südames.
Minu, minu ürgne vägi,
Mina kummardan su ees.

Ühenduses Festival 2021 – High on life. Foto: Alice Märtin

00.00 Cuddle Party – Peep Õunapuu ja Kristiina Laasi. „Cuddling party’l mängime ja uurime enda ja teiste piire. Katsetame andmist ja vastuvõtmist, küsimist ja teenimist,“ seisab festivali kodulehel.

Ühenduse tempel

8.00 Tandava – Peep ja Merliis.

12.00 Sisemise tarkuse töötuba – Indres Viirsaar ja Ingrid Joya Tsirel. „Sinu elu on täpselt selline nagu sa arvad seda olevat. Iseendast teadlik olemine võimaldab luua oma ellu muutusi just sinu soovitud suunas. Selles töötoas saab igaüks astuda dialoogi oma sisemise tarkuse ja südamehäälega, saada ehk vastusi sulle olulistele küsimustele ja kergust valikute tegemisse,“ seisab festivali kodulehel.

Ingrid Joya Tsirel ja Indres Viirsaar. Foto: Karen Härms

14.00 Tunnete kihtidest läbi kukkumise tehnika – Katrin Kivi. „Tõelised muutused saavad toimuda vaid siis, kui lased vanal minna, surra, et uus saaks sündida. Alles siis jõuad sa tunneli lõppu, kus on valgus. Kuidas sinna tunnelisse päriselt sisse vaadata? Saad seda teha minnes läbi tundekihtide järjest sügavamale. See on lihtne tehnika, mis eeldab täielikkus ausust ja valmisolekut iseenda varju näha. Tihti me aga ise ei näe oma pimekohti. Mõned uskumused on nii varjus, et on vaja väga põhjalikku detektiivitööd. Just seda tööd me selles töötoas teemegi,“ seisab töötoa kirjelduses.

16.00 Energeetiline tantramassaaž – Seva Prem. „Tantramassaaži töövahendiks on energia, mida on võimalik suunata ilma keha puudutamata ja riideid seljast võtmata. Õpitoas virgutame yin ja yang energiat, et see hakkaks voolama mööda selgroogu. See praktika on väga ilus, õnnistav ja tervendab keha, meelt ja hinge,“ seisab töötoa kirjelduses.

18.00 OSHO pulseering – Prem Swaraj. „OSHO Pulseering on üks paremaid ja tõhusamaid meetodeid lihas- ja emotsionaalsete blokeeringutega töötamiseks, mis meid takistavad olemast väljendusrikkad, tundlikud ja energilised. Pehme, integreeritud lähenemine juhib kogema terviklikkust ja ressursirikkust, tõstab energia ja teadlikkuse taset. Töötuba koosneb 20% teooriast ja 80% praktikast, et saaksid isiklikult kogeda, millised blokid hoiavad Sind kehas tagasi, kuidas ja kuhu kaotad energiat ning mida saad enda jaoks ära teha,“ seisab festivali kodulehel.

Väe tempel

12.00 Meeste ring – Sven ja Martin.

14.00 Sensuaalse naudingu õpituba – Virge Kuivjõgi. „Nauding on treenitav nagu muskel, mille oskuslik kasutamine täidab meid eluenergiaga, heaoluhormoonide ja armastusega, mis ei taha midagi lisaks väljaspoolt. Kuidas selliseid seisundeid luua nii üksi kui partneriga? Õpitoas keskendume otsesele ja kaudsele naudingule. Tunnetame, mis võimendab ja kahandab naudingu kogemist. Vaatame, kuidas minna läbi häbi, süü ja teiste ebamugavate tunnete kui neid peaks ilmnema,“ seisab festivali kodulehel.

Nauding on treenitav nagu muskel, mille oskuslik kasutamine täidab meid eluenergiaga, heaoluhormoonide ja armastusega, mis ei taha midagi lisaks väljaspoolt.

16.00 Naisenergia aktiveerimine ja tervendamine – Devi Loreena. „Töötoas teeme naiselikke praktikaid, mis äratavad meis meie Shaktit ehk naisenergiat, avavad meie häält ja kõrikeskust ning ühendavad meid meie naiselike kehadega. Kogeme naisenergiat tervendavat, aktiveerivat ja sügavuti lõdvestavat meditatsiooni-rännakut. Lõdvestume oma loomulikku ekstaatilisse olekusse, tuleme pehmusesse, õrnusesse, sensuaalsusesse ning kümbleme toitvas naiste ühisväljas,“ seisab töötoa kirjelduses.

18.00 Sisemine mees ja naine – Merliis Sulg. Merliis on holistiline naiseenergia tervenduse terapeut. Enesearenegu teekonnal on Merliis teadlikult olnud 13 aastat, õppides erinevaid teraapiameetodeid, tantra saladusi, naiselikkuse praktikaid, mandalatantsu ja erinevaid energiapraktikaid.

Merliis Sulg. Foto: Alice Märtin

“Minu suureks kutsumuseks on naistele nende teekonnal ruumi hoidmine, naiste ringide hoidmine, naiste praktikate läbiviimine ja sündmuste korraldamine,“ sõnab ta.

Head Uudised GoodNews