1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub esimesel päeval
Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub esimesel päeval

Ühenduses High on Life Festival – vaata, mis toimub esimesel päeval

4.-7. augustil toimub Adila puhkekeskuses Ühenduses High on Life Festival, kus jagavad oma töötubasid ja esinemisi nii Eesti kui ka välismaa teadlikkuse, enesearengu, suhete ja tantra õpetajad. Toome teieni festivali esimese päeva programmi.

Ühenduses High on Life festival 2021. Foto: Aliis Kampus

Avatseremoonia toimub 4. augustil kell 14.00.

Peatempel

12.00 OSHO dünaamiline meditatsioon – Laura Valk. Praktika, mis on loodud OSHO poolt koostöös psühhiaatritega, välja töötatud mitmekümnete tuhandete inimeste peal ja mõeldud spetsiaalselt lääne inimesele.

Foto: Rauno Liivand

„Tegemist on aktiivse emotsioonide ja blokeeringute vabastamise praktikaga kehast. Meditatsioon koosneb viiest osast, kestab ühe tunni ja viiakse läbi spetsiaalse muusikaga. Pikemaajalise praktiseerimisega toob ka leevendust ärevushäiretele ning depressioonile, sest teeb kehas justkui suurpuhastuse – kõik elu jooksul alla surutud emotsioonid ja pinged saavad kiht kihi haaval vabastatud,“ selgitab Laura.

16.00 Hingamisrännak – Juhan Noode. Käies paljudes ringides ja tseremooniatel üle maailma on Juhan kokku pannud rännaku, mis hõlmab endas liikumist, meditatsiooni, helisid, puudutusi ja hingamist! Rännaku vundamendiks on Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise Süsteem.

Juhan Noode. Foto: Gertrud Alatare

„Hingamine on suurepärane viis saamaks kontakti oma allasurutud emotsioonidega. Rännaku eesmärk on vabastada pingeid ning lõdvestada närvisüsteem, et elu oleks nauditavam ja mõnusam,“ sõnab Juhan.

Hingamine on suurepärane viis saamaks kontakti oma allasurutud emotsioonidega.

18.00 Armastuse teekonna töötuba – Ronsky Kosky. Armastuse teekonna töötuba on koosloomises toimuv tähistamine Ronsky Kosky ja Helisevate Sõsarate vahel, et inspireerida inimesi uurima oma tundeid iseenda ja teiste armastamise kohta.

„Tantralik armastuse teekond jooga, mantrate ja lõdvestusega, mida saadab püha muusika, on sügav kogemus, mis avab südame. Koos loome intiimsuse õhkkonna. Kui avastame oma sisemist südame pühapaika, meie elud muutuvad. Maagia juhtub,“ sõnab töötoa kohta Kosky.

20.00 Ühislaulmine – ansambel Helisevad Sõsarad. “Helisevad Sõsarad” on lauluõdede kooslus, keda ühendab armastus laulu, muusika ja koosloomise vastu. Täiskoosseisussu kuuluvad Kristina Antšak, Triin Karp, Ingrid Mandli, Margit Kärner ja Elo Viirman. Ansambel esitab südant avavaid eesti-inglise-hispaania keelseid laule, mida nad on kogunud paikadest ja lauluringidest nii siin kui sealpool merd ja metsa. Samuti tuleb sekka ürgset regivärssi, mantraid ja omaenda sulest kirjutatud loomingut. “Tegemist on ühisloominguga, kus kõik on oodatud kaasa laulma ja ühendust looma südamest südamesse,” sõnavad ansambli liikmed.

Helisevad Sõsarad. Foto: Aliis Kampus

22.00 Armatsemine Jumalaga – Eugene Hedlund. „Mind inspireerib ikka ja jälle olla kutsutud osalema pühades ringides üle kogu maailma, kuhu otsijad kogunevad, et avada oma süda ja kutsuda teisi sama tegema. Lõpuks oleme me nii palju sarnasemad kui erinevad. Ma ei ole siin selleks, et pakkuda midagi uut, vaid selleks, et aidata meil meeles pidada midagi vana, midagi tõelist, midagi, mis on alati olnud… et oled terviklik. Sinust piisab,“ lausub Eugene.

Sa oled terviklik. Sinust piisab!

00.00 Love Lounge – Mariann Satya Yukti ja Peep Õunapuu. “Love Lounge on Armastuseruum, kus lihtsalt olla nii, nagu Sa parasjagu oled ja mängida ning ühenduda just nii, nagu parasjagu soovid. See on kokkusaamine, et tähistada sinu enda ilu ja teekonda südame sügavustesse. Kohtumine teistega nende audentsuses ning vaatamine “südame” silmadega. Hoida ja olla hoitud Armastava Kohalolu poolt. Peep ja Mariann Satya Yukti loovad Sulle turvalise ruumi, et saaksid uurida ja avastada enda peidetud andeid,” seisab festivali kodulehel.

Ühenduse tempel

12.00 Leia oma elu armastus seesmiselt või välimiselt läbi koostöö oma sisemise perega – Crystal La R. Kohalolijatel on võimalus kuulda Crystal Ra personaalset lugu, kuidas ta rändas 30-le maale ja 14 aastat otsis oma härra Õiget. Aga alles siis, kui ta oli töötanud juba pea 10 aastat sisemise pere arhetüüpidega ja nad endas tervendanud ja uutmoodi taaskäivitanud – oli võimalik sellest kinnisideest lahti lasta. „Kuna selle aasta festivali teemaks on ühendus iseenda, teiste ja universumiga sobib antud mängutuba programmi väga hästi. See puudutab ka sügavalt mees – ja naispolaarsuste teemasid läbi mille on ainuvõimalik luua uut väga väekalt,“ seisab festivali kodulehel.

16.00 Tantrajooga – Kristiina Viires. Tantra jooga on spirituaalne teekond, mille eesmärk on toetada praktiseerijat oma tõelise jumaliku olemuse avastamisel. Erinevate praktikate toel puhastame keha energiakanaleid, aktiveerides neid järkjärgult eesmärgiga suunata energiat keha erinevatesse paikadesse ning tõsta oma vibratsiooni sagedust.

Kristiina Viires. Foto: Erakogu

„Tantra jooga tunnis õpid seksuaalenergiat aktiveerima ja juhtima, mis on võimas viis tugevdada oma füüsilist-, emotsionaalset, ja -mentaalset keha, võimendada seksuaalset naudingut, tugevdada enesekindlust, karismat ning avada loovust,“ lausub Kristiina.

18.00 OSHO Pulseeringu töötuba “Elus olemise rõõm” – Prem Swaraj. Töötuba koosneb 20% teooriast ja 80% praktikast, et inimesed saaksid isiklikult kogeda, millised blokid hoiavad neid kehas tagasi, kuidas ja kuhu kaotavad energiat ning mida saavad enda jaoks ära teha.

„1,5-2,5 tunnise praktika jooksul töötame samm-sammult lihastes paikneva „kaitsekilbiga” (keha krooniliste pingete süsteemiga), taasavastame oma keha tarkuseallikat ja teeme läbi emotsionaalse ümberõppe. Taastame terviklikkuse tunde iseenda sees ja toome tagasi eneseväärtustamise, tundlikkuse, spontaansuse ning vitaalsuse,“ sõnab Prem.

20.00 Tantra Date – Peep Õunapuu, Kristiina Laasi. „Ühel hetkel näitas Elu mulle, et ei piisa sellest, et olen ema ja abikaasa vaid pean oskama olla ka Naine kõikides tema aspektides. Hakkasin suuremat tähelepanu pöörama naiselikkuse teemale, mis on õpetanud mulle iseennast armastama, oma keha kuulama ja väge tajuma ning vastu võtma ja kasutama,“ räägib Kristiina. “Pikka aega teadlikul teel olles ja pidevalt end avardavatel kursustel täiendades elan elu meisterlikkuse õppimise ja iseenda parama versiooni loomise elustiili. Minu kirg on kehatöö teraapia, millega töötan professionaalselt tänaseni,“ lisab Peep.

Peep Õunapuu. Foto: Aliis Kampus

22.00 Poesia Erotica – Mariann Satya ja Ivo. „Poesia Erotica on pidu ja samas turvaline ruum selleks, et väljendada oma erootilist olemust, kirge, leida ja väljendada naudingut enda sees. Erootikal ei ole mitte midagi pistmist pornograafiaga. Me kõik oleme naudingulised, me kõik oleme erootilised, seksuaalenergia on me kõigi elujõuenergia,“ räägivad esinejad töötoa kohta. Poesia Erotica loovad Ivo eriti kuum ja erootiline DJ-set ja Mariann Satya sensuaalsed luuleread ja juhatused, mis aitavad lõdvestuda ja minna endas veelgi sügavamale.

Me kõik oleme naudingulised, me kõik oleme erootilised, seksuaalenergia on me kõigi elujõuenergia.

Väe tempel

12.00 Kallistamise kunst – Sven Truupõld. Kallistamise Kunst on kogemuslik rännak lähedusse iseenda ja teistega. See on füüsilise ja energeetilise maailma kohtumine täielikus kohalolus. „Kallistamise Kunst on mõeldud neile, kes naudivad kallistuse väge ja soovivad seda lähemalt tundma õppida. Samuti on oodatud need, kes soovivad vabaneda hirmust kallistamise ees ja teha seda turvalises keskkonnas,“ lausub Sven.

16.00 8 asja, mis naisena valesti tegin ja mis viisid minu maha jätmiseni – Dali Karat. Dali Karat on inspiratsioonikõneleja, koolitaja, podcaster ja autor.

Dali Getter Karat. Foto: Kersti Niglas

„Mina räägin Ühenduses festivalil oma kaheksast kõige suuremast veast naisena, mis viisid minu mahajätmiseni ja mida nüüd soovitan sulle, mida mitte teha,“ sõnab Dali Karat töötoa kohta täpsemalt.

18.00 Kuidas mängida naist kui klaverit? Crystal Ra L. „Väga palju aega on naistele lähenetud kui objektidele. Probleem on aga selles, et seda on tehtud mitteteadlikult. Mis juhtuks aga siis kui see sümboolne, aga teadlik lähenemine naisele oleks klaver,“ küsib Crystal. „Naine on maailma üks suurimaid müsteeriume. Temast algab palju pisimaailmu ja loomist. Kui naine on häälest ära siis ei tule sealt head nahka ja sümfooniast võib vaid unistada. Antud praktika tegeleb väga teadlike keha-, meele- ja vaimu protsessidega mis annab nii naistele kui ka meestele väga sügava kohalolu tunde, kasvatab usaldust enda ja teiste suhtes, täidab seesmiselt, tõstab õnne hormoone, paneb ennast tundma väga eriliselt,“ lisab ta.

Naine on maailma üks suurimaid müsteeriume. Temast algab palju pisimaailmu ja loomist. Kui naine on häälest ära siis ei tule sealt head nahka ja sümfooniast võib vaid unistada.

20.00 Konstellatsioonid – peremustrite ja paarisuhete omavahelised seosed – Indres Viirsaar. „Päritolupere ja lapsepõlve mustrid mõjutavad otseselt paarisuhteid ja suhetes tekkivaid probleeme. Töötoas õpid märkama enda käitumismustreid ja korduvaid suhteprobleeme. Teeme vabastavaid harjutusi,“ räägib töötoa kohta Indres.

Head Uudised GoodNews