1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Tunned, et ei jõua enda eesmärkideni? Mindset coach Karmo Kivi koolitusel muudetakse sügavuti mõtteviisi
Tunned, et ei jõua enda eesmärkideni? Mindset coach Karmo Kivi koolitusel muudetakse sügavuti mõtteviisi

Tunned, et ei jõua enda eesmärkideni? Mindset coach Karmo Kivi koolitusel muudetakse sügavuti mõtteviisi

Sõbrakuul toimus mindset coach Karmo Kiviga koolitus „Mõtteviisi muutus – Thinking into Results“. Nüüd on võimalik osta endale järelvaatamiseks kõik viis koolituspäeva, VIP koolitused ja lisaks saab boonusveebiseminari, mis toimub kolmapäeval kell 12 ja on samuti järelvaadatav.

Foto: Karen Härms

Põhjus, miks ei jõua tegudeni

Kivi selgitab, et me ei jõua tihti tegudeni, sest harjumuspärane ja juurdunud mõtlemisviis ehk paradigma pidurdab su tegemisi ja sind ennast soovitud eesmärkideni jõudmast. „Pendeldad kõhkluste ja kahtluste ning enese saboteerimise küüsis – küll homme jõuab, teen seda, siis kui… , mul pole võimalik… ma pole piisavalt…  Rahuolematus edasilükkamisest tekitab stressi ja stress avaldub teadagi millena…“ tõdeb Kivi.

Kui soovid seda olukorda muuta, tee otsus alustada väikeste sammudega. Seda aitabki teha 5-päevane veebiseminar „Mõtteviisi muutus – Thinking into Results“.

5 päeva on fookuses erinevad olulised teemad, mis aitavad paremini mõista, miks sa ei ole suutnud seni oma potentsiaali täiel määral rakendada.

Foto: Karen Härms

Teemad, mida käsitletakse on:

  • Esimene päev  – Kuidas mõtleb 1% elanikkonnast?

Miks on nii, et vaid 1% elanikkonnast omab 96% maailma rahast? Mida teevad nemad teisiti? Arvad, et nad on targemad, julgevad rohkem riskida, sest on millega riskida. Kas see ikka on nii?

  • Teine päev – Eesmärkide seadmise tähtsus

Hea elu ja edukus on iga inimese jaoks erineva tähendusega mõisted ning seda iseloomustavad erinevad parameetrid. Ühed räägivad, kulge eluga, teised lähevad eesmärkide seadmisega äärmustesse. Fakt on aga see, et selleks et unistused saaksid realiseeruda on eesmärke vaja. Unistused, millel puudub ajaline tähtaeg, jäävad tihti vaid soovideks. Eesmärgid on need, mis suunavad inimest arengule ja kasvule.

  • Kolmas päev  – Miks sa mõtled nii nagu sa mõtled?

Mis hoiab sind samade tulemuste juures aasta aasta järel? Miks tunnevad inimesed erinevaid hirme? Miks kardavad inimesed võtta riski, isegi siis, kui antud risk on väga väike ja seda võttes annaks see neile midagi, mida nad väga tahavad? Miks me automaatselt eeldame, et võime ebaõnnestuda? Miks me kõigepealt ei proovi ja vaata, mis juhtub? Isegi siis, kui me tõesti peaksime ebaõnnestuma, saame õppida kogemusest ning liikuda edasi. Mis põhjustab meis seda alaväärsustunnet?

  • Neljas päev – Otsuste tegemise määrav roll sinu elus. Mis juhtub kui teed pühendunud otsuse?

On olemas üks vaimne  liigutus, mille tegemine aitab lahendada iga ületamatuna näiva probleemi vaid sajandiksekundi jooksul. Seda nii isiklikus kui äri puudutavates olukordades.  See imesid tegev vaimne tegevus on  – otsustamine. Otsuse tegemine või otsustamatus on põhiline faktor, mis viib edule või siis… läbikukkumiseni. Vaja on end usaldes võtta riske.

  • Viies päev – Küsimused ja vastused laivis Karmo Kiviga

Vaata lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews