1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Terapeut Kreet Rosin-Pindmaa: mediteeri või palveta igapäevaselt
Terapeut Kreet Rosin-Pindmaa: mediteeri või palveta igapäevaselt

Terapeut Kreet Rosin-Pindmaa: mediteeri või palveta igapäevaselt

Terapeut, harfimängija, qigong´i (hiina tervisevõimlemise) treener Kreet Rosin-Pindmaa on mitme raamatu autor ja vaimsete praktikate õpetaja, kes aitab tõhusate teraapiameetodite abil inimestel toime tulla elu erinevate õppetundidega.

Terapeudi raamat „Külluse ja armastuse sagedus“ on hea teejuht suurendamaks oma külluse vastuvõtuvõimet ja vabastamaks blokeeringuid, et külluseenergia saaks sinu isiklikus reaalsuses voolata senisest veelgi vabamalt.

Raamat ei ole õpetus rahategemisest, vaid küllusliku elu elamise kunstist. Heade uudiste portaal avaldab terapeudi raamatust katkendi, mis räägib mediteerimise ja palvetamise olulisusest.

Mediteeri või palveta igapäevaselt 

Mediteerimine aitab meelest eemaldada mured, stressi ja tahtmised. Mediteerimine aitab rahustada vaimu ja luua rahulikku meeleseisundit. Sa ei pea veetma meditatsioonipoosis tunde – piisab juba kümnest minutist päevas ning sa võid märgata muutust oma vibratsioonitasemes. See abivahend (nagu paljud teisedki) ei nõua mingeid finantsilisi kulutusi, küll aga võib mõjuda sinu rahakotile positiivsel moel. Meditatiivses seisundis sa lõõgastud, alaneb stressitase ning energia pääseb vabamalt liikuma, sh raha-energia.

Foto: Shutterstock.com

Juba 5-10 minutit mediteerimist päevas võib muuta sinu elu märgataval moel. Mediteerimine on suurepärane abivahend universumiga uuesti ühenduse loomiseks. Üheks lihtsamaiks mooduseks on istuda mugavas asendis, silmad avatud või suletud (kuidas mugavam on) ning keskenduda oma hingamise jälgimisele.

Foto: Shutterstock.com

Nii mõnigi väidab, et tal ei ole aega mediteerimiseks, sealjuures endale teadvustamata, et televiisori vaatamisele kuluva aja või vähemalt 5-10 minutit sellest ajast saaks kenasti pühendada mediteerimisele.

Mediteerimisele ei ole alternatiivi, kui asi puudutab küllust. Viis minutit mediteerimist on parem kui mitte midagi ning 15 kuni 30 minutit on veel parem, kuid alustada tasub tasa ja targu.

Foto: Shutterstock.com

Mitmelt poolt võib lugeda nii mindfulness`i kui meditatsiooni kasulikkusest ning mõnikord ei olegi aru saada, kas tegu on kahe erineva või sama asjaga. Tegu on siiski kahe erineva praktikaga, kuid üks ei ole teisest parem. Teatud meditatsioonid aitava vaigistada mõtteprotsessi ning kogeda mentaalset rahu. Mindfulness on praktika, mis kaasab meele aktiivsel moel, nt visualiseerimisse või teadlikku kohalolemisse.

Head Uudised GoodNews