1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Täna toimub seksuoloogi Andrew Barnesi seminar „Naiste ja meeste seksuaalsuse avardumine“
Täna toimub seksuoloogi Andrew Barnesi seminar „Naiste ja meeste seksuaalsuse avardumine“

Täna toimub seksuoloogi Andrew Barnesi seminar „Naiste ja meeste seksuaalsuse avardumine“

Andrew BarnesTäna, 6. novembril, kell 18-22 toimub Tallinnas Mustamäe Blissis rahvusvaheliselt tunnustatud seksuoloogi ja tantraõpetaja Andrew Barnesi seminar: „Naiste ja Meeste Seksuaalsuse Avardumine – Maksimaalne Potentsiaal“, kuhu on oodatud nii naised kui mehed, nii üksi tulijad kui paarid.

Inimese loomulik olemise seisund on õndsus, rõõm, armastus, väe seisundis olemine ja avanemine. Seminari esimeses osas räägitakse naise seksuaalsuse avardumisest. Yoni (sanskritikeelne termin naise suguelundite kohta, tõlkes „püha paik“) massaaž on spirituaalne praktika, mis austab naise püha templit. Tantras suhtutakse Yoni`sse armastuse ja austusega. Naise jaoks on oluline omada seda andmise ja saamise kogemust, kuna see aitab arendada sügavamat mõistmist oma kehast ja seksuaalsusest.

Mis on Yoni massaaži eesmärk?

Yoni massaaži eesmärgiks ei ole vaid orgasmi saavutamine, kuigi orgasm võib sageli meeldiva lisaväärtusena kaasneda. Sellest aspektist vaadates saavad nii andja kui saaja lõdvestuda ning ei pea muretsema, et saavutada mingit kindlat eesmärki. Kui orgasm kaasneb, siis on see sageli intensiivsem ja rahuldust pakkuvam. Samuti on oluline, et andja ei ootaks midagi vastu , vaid lihtsalt lubaks saajal nautida massaaži ja lõdvestuda.

Yoni massaaži abil saab vabastada seksuaalsest väärkohtlemisest tingitud blokeeringuid

Yoni massaaž loob usaldust ja intiimsust partnerite vahel, vabastab negatiivsust , aitab aktsepteerida oma partneri armastust ja energiat, toetab turvatunnet suhtes ning aitab ühineda kõrgema energiaga. Lisaks spirituaalsetele või sensuaalsetele eesmärkidele saab Yoni massaaži abil vabastada seksuaalsest väärkohtlemisest tingitud blokeeringuid ning taastada seeläbi oma seksuaalset väge. Naiste jaoks aitab Yoni massaaž mõista paremini oma keha. Meeste jaoks õpetab see austama naise keha, julgustades mehi ja naisi olema võrdsed spirituaalsed olendid.

Naise seksuaalsuse kese on tema südames

Kui inimesel esineb seksuaalseid haavu, siis sageli süda ja Yoni blokeeruvad. Sellel seminaril toetatakse osalejaid avama oma südant ja õpetatakse, kuidas ühendada oma südant ja Yonit. Läbi selle saab vabastada kõiki emotsioone ja traumasid, mida naised hoiavad Yonis ja saab parema kontakti oma naiseliku väega. Seminaril hoitakse turvalist ja püha ruumi ning juhatatakse osaleja läbi selle sügavalt tervendava ja väestava eneseavastamise protsessi ja spirituaalsuse kogemuse.

Naise seksuaalsuse ajalugu ja bioloogia

Kas sa tead hästi kliitori anatoomiat; G-punkti ja A-punkti asukohta ja kuidas neid äratada; tõde naise eesnäärme ja ejakulatsiooni kohta; energeetilist orgasmi; kuidas kindlaks teha orgasmi blokeeringuid; naise kliitori, G-punkti ja eesnäärme olemust nii anatoomiliselt kui energeetiliselt? Kasutades sobivaid anatoomilisi skeeme ja teaduslikke uuringuid, suudab Andrew oskuslikult ja põnevalt tutvustada naise seksuaalsuse ajalugu ja bioloogiat. Kui õhtu jooksul leidub keegi vabatahtlik modelliks, siis Andrew demonstreerib energia liigutamist kehas ja mõningaid kasulikke tehnikaid, mis toetavad naise ejakulatsiooni.

Meeste seksuaalsuse avardumine

Teine osa õpetab mehe seksuaalsuse avardumist. Laialt on levinud eksiarvamus, et mehe orgasm peab sisaldama ejakulatsiooni. Tegelik tõde on, et meestel võib olla mitmeid kogu keha orgasme ilma, et nad kunagi ejakuleeruks ja need orgasmid võivad olla palju rohkem rahuldust pakkuvad, kui tavaline ejakulatsiooniga orgasm. Paljud mehed tuginevad oma armatsemises hõõrdumisel põhinevatele tehnikatele. Sellel seminaril õpid põhitõdesid, kuidas fookuse viimisega tundemeelele, võib tõsta armatsemise kõrgematele energeetilistele tasemetele.

Milliseid teemasid hõlmab seminar?

Seminar hõlmab järgmisi teemasid: kuidas õpetada mehi saama mitmeid kogu keha orgasme ilma ejakulatsioonita; sarnasused ning erinevused meeste ja naiste orgasmis; kas meeste seksuaalsuses on veel midagi, mida silmaga ei näe; kas mehed võivad saada multiorgasme; kas mehe ejakulatsioon ja orgasm on üks ja sama asi; kas mehed võivad lahendada oma varase ejakulatsiooni ja erektsiooniprobleeme lihtsalt muutes oma mõtteid ja hingamist, ja kuidas naised saavad neid sellega aidata; mis on paljude naiste frustratsiooni allikas seksuaalvahekorra ajal ja kuidas seda ületada; kuidas suurendada intiimsust ja lähedust suhtes; kohalolu ja ruumi hoidmise olulisus naisega koos olles; kuidas toetada naisi laskumaks oma naiselikku energiasse armatsemise ajal; kuidas saavad naised kogeda sügavamaid kogu keha energeetilisi orgasme mehega; kuidas mehed võivad sõita naise õndsuse lainel jõudes nii oma teadvuse kõrgematesse seisunditesse ja õndsusesse?

Lihtsad tantra tehnikad

Läbi lihtsate tantra tehnikate mõistmise ja kasutamise saavad mehed ja naised luua ruumi võimsatele seksuaalsetele kogemustele ja tervenemisele. See seminar võiks olla üritus, mis on lõbus ja annab uusi teadmisi ning kust sa lahkuksid, tundes ennast enesekindlamana oma seksuaalelus. See seminar ei räägi ainult seksist, vaid puudutab palju olulisemaid teemasid – naiste võimalust taaskogeda oma seksuaalsust ning saada selle kohta sügavamaid teadmisi.

Kes on Andrew Barnes?

Andrew Barnes on rahvusvaheliselt tunnustatud seksuoloog ja tantraõpetaja, orgasmi, suhete ja kehatöö spetsialist, oodatud esineja ja revolutsioonilise raamatu autor, kelle juhtivaks valdkonnaks on naise seksuaalsus. Ta aitab kujundada aina enam toetust koguvat liikumist, mis hõlmab vaimset kasvu, teadlikku suhestumist ja seksuaalsust.

Seminar on inglise keeles eestikeelse tõlkega. Osaluspanus on 40 eurot, seminari kordajale soodushind 30 eurot, tudengitele 25 eurot. Lisainfo: info@tantraflow.ee, tel: 58 046 838, 5240468.
Registreerimiseks tuleb täita vorm SIIN. Osalemine ainult eelregistreerimisega. Kohtade arv on piiratud!

Head Uudised GoodNews