1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Nädalavahetusel Tallinnas! Andrew Barnesi kursus räägib seksuaalenergia ekstaasist ja loomejõust
Nädalavahetusel Tallinnas! Andrew Barnesi kursus räägib seksuaalenergia ekstaasist ja loomejõust

Nädalavahetusel Tallinnas! Andrew Barnesi kursus räägib seksuaalenergia ekstaasist ja loomejõust

Nädalavahetusel, 3.-5. novembril kell 10-18 toimub Tao Keskuses Rotermanni 2 Andrew Barnesi kursus “Tantristlik kehablokeeringute vabastamine”, kuhu on oodatud nii mehed kui naised, nii üksi tulijad kui paarid. “Kõikehõlmav elueliksiir seisneb kõrges vibratsioonis olemises,” ütleb kursuse teema kohta rahvusvaheliselt tunnustatud seksuoloog ja tantraõpetaja, orgasmi, suhete ja kehatöö spetsialist Andrew Barnes.

Paljud vaimsed ja religioossed traditsioonid on eitanud võimalust keha ülendades vaimselt tõusta. Aga mis siis, kui keha ise on värav kõrgemasse teadvusesse ja seksuaalne energia on kanal vaimsesse õndsusesse, küllusesse ja heaollu?

Kuidas tõsta oma võnkesagedust? 

“Sellel kolmepäevasel kursusel saab osaleja teada, kuidas tõsta oma võnkesagedust, astudes virgumise rõõmu ja täielikku kohalolemisse. Ohutus ja toetavas ruumis saab sõna otseses mõttes lasta ennast vabaks soomustest, mis hoiab all keha võnkesagedust, kogeda ekstaasi ja loomejõudu oma ääretust seksuaalse elujõu energiast,” ütleb kursuse tutvustus.

Kehablokeeringute vabastamine võimaldab inimesel lahti lasta kinnihoidmismustreid

Tantristlik kehablokeeringute vabastamine võimaldab inimesel lahti lasta kinnihoidmismustreid, mis alandavad võnkesagedust ja takistavad täie elurõõmuga elamast. Need mustrid koosnevad reeglina lahendamata seksuaalsetest pingetest, emotsionaalsetest tasakaalutusest ja füüsilistest pingetest. Paljud inimesed kannavad teadmatusest  neid energiaplokke kogu elu ja samas ei mõista, miks on nii raske vabaks saada sügavast ja varjatud minevikutraumast.

Kursusel õpitakse, kuidas luua kõrgema vibratsioonisagedusega õndsuse seisundeid?

Tantra on tee mitte ainult seksuaalseks ekstaasiks, vaid tee kogu isiklikku tervenemise ja täitumuseni. Kursusel uuritakse üheskoos, kuidas luua kõrgema vibratsioonisagedusega õndsuse seisundeid, mis oleks tervendamise platvormiks – samuti kogetakse laiendatud teadvuse seisundeid. See toetab osalejaid lahti laskma ohvriteadvusest, vabastades kinnijäänud mustreid, mis tasakaalustab aju keemiat, äratab kognitiivset ja intuitiivset võimekust. Osalejad õpivad integreerima oma sisemise naiseliku ja meheliku energia, mis muudab viisi, kuidas tajutakse oma elu ja suhled.

Tantra on tee mitte ainult seksuaalseks ekstaasiks, vaid tee kogu isiklikku tervenemise ja täitumuseni.

Kuidas saavutada uus tase oma unikaalse sensuaalsuse ja seksuaalsuse väljenduses ja vabaduses?

Kursusel saab samuti anda ja võtta vastu tantristlikku kehablokeeringute vabastamise sessioone; uurida Orgastilise Blisstantsu Meditatsioone; genereerida, luua ja hingata seksuaalenergiat läbi oma keha kõrgemate energiakeskuste ja näärmete; avada oma võime, et kogeda õndsuse seisundeid läbi kogu oma keharakkude; õppida kasutama oma seksuaalenergiat, vallandades endorfiine – mis on kui külluslik elukütus – selle asemel et iga päev tegutseda vaid toore tahtejõudu ja adrenaliini abil; saavutada uus tase oma unikaalse sensuaalsuse ja seksuaalsuse väljenduses ja vabaduses.

Kursus on intensiivne ja väga eksperimentaalne

See kursus on intensiivne ja väga eksperimentaalne nii meestele kui naistele, kes soovivad laiendada oma silmaringi ning avardada oma maksimaalset potentsiaali, kus saab õppida uusi oskusi ja saada enesest teada rohkem, kui kunagi varem. “See on teadlik kohalolu ja omaksvõtt kogu meie terviku suhtes – ja vabadus väljendada oma tõde – mis julgustab meid looma elu, mida ihkame elada. See kogemuslik, lõbus ja avardav kursus on inimestele, kes soovivad laieneda oma isikliku vabadust ja suurendada enda olemise naudingut. Teretulnud on kursusele ka tervise ja heaolu valdkondades töötavad praktikud, kes soovivad omandada uusi oskusi,” selgitavad korraldajad. “Kursuse alguses me kehtestame reeglid ja piirid nii, et iga osaleja tunneb täielikult austatuna ja toetatuna praktikates osalema täpses vastavuses oma limiitidele. Keegi ei ole kohustatud tegema midagi, mida nad ei taha teha, ja loome turvalise ruumi ilma vähimagi grupikaaslaste surveta, nii et iga inimene otsustab täiel määral oma kaasatuse üle igas praktikas.”

Kursus ei eelda teadmiste ja praktika omamist tantra või energiatöö vallas, kuid need tulevad kasuks. Kursusel vahelduvad teooriaosad praktiliste seanssidega.

Rohkem infot leiab SIIT

 

Head Uudised GoodNews